Lofoten. Markus Fagervall var på bilsemester med sin fru Emma i somras. Foto: Privat

”Jag utvecklas varje dag här i Broskolan”

Resor tillsammans med elever på Broskolan och med frun Emma har förgyllt Markus Fagervalls 2018.

  • Publicerad 09:52, 30 dec 2018

– Det har varit ett bra år överlag. Jag känner att jag utvecklas varje dag som jag jobbar i Broskolan, säger Markus Fagervall.

Något som direkt dyker upp när han ser tillbaka på året som varit är två resor till Krakow som han fått göra med jobbet.

– Det är något som verkligen påverkat mig. Att för mig för första gången besöka Auschwitz och Birkenau var givetvis oerhört starkt. Det är så viktigt att komma ihåg och påminna sig om vad som hände där och arbeta aktivt för att det aldrig ska inträffa igen.

Ett år av många mil i bil

Ett annat minne är från bara några veckor sedan, när han fick äran att sjunga för bland annat Kungen och kulturministern Alice Bah Kuhnke när Kirunas nya Stadshus invigdes.

– Det var en mäktig känsla. Det värmer fortfarande i mitt hjärta.

Privat har det varit ett år av många mil i bil och en hel del resor.

– Jag och min fru Emma gillar att resa. Sommaren var fantastisk. Vi upplevde Skandinavien i bil under flera veckor vilket var helt underbart. Körde till Norge där vi tillbringade dagarna med att läsa och promenera. Sedan hela vägen upp till Lofoten där vi mötte upp mina föräldrar och njöt av lite svalare nätter och fantastiska vyer. Vidare hela vägen tillbaka via mina hemtrakter Kiruna och Tornedalen. Så underbart att åka bil tillsammans och få se så mycket.

Willys slutar sälja engångsgrillar

Snart kommer man aldrig mer att kunna köpa engångsgrillar på Willys i Bro. Axfoods kedjor, Willys, Hemköp och Tempo, slutar sälja dem – för gott.torsdag 27/6 12:00

Systembolaget uppgraderar butiken i Bålsta C

Det har ryktats om att Systembolaget ska lämna Bålsta centrum. Så kommer det inte att bli. Tvärtom uppgraderar man nu butiken och förlänger dessutom avtalet med tio år.torsdag 27/6 9:14

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt