Foto: Mostphotos

Jagade varandra med bilarna

Det var ett lugnt dygn i Enköping, men två män kunde inte hålla sig i lugna i trafiken.

  • Publicerad 08:32, 29 sep 2017

Torsdag.Kristinagatan 07.00-15.00.

Inbrott. När de boende kommer hem upptäcker de att det har varit inbrott i fastigheten. Det är oklart om något har stulits.

Torsdag. 23.40. Hummelsta.

Vårdslöshet i trafik. Exakt vad som har hänt i det här ärendet är oklart och kommer att utredas. I dagsläget tycks det som om två män, den ene född 1989 och den andre född 1995, tycks ha kommit i luven på varandra på något sätt i trafiken. Det har i sin tur lett till att bilarna jagat eller förföljt varandra på något sätt. Till slut har de sammanstött och efter att polis anslutit har båda två blivit misstänkta för vårdslöshet i trafik.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19