Laleh hoppas på en lekfull popkonsert med mycket dans, konfetti, glädje och tårar. Foto: Lost Army

Jazz, pop, afrobeat och salsa ​– Här är veckans helgtips

Yoga på söder eller bakgårdsloppis på Östermalm? Valet är ditt.

  • Publicerad 14:43, 14 jul 2017

Yoga på Söder

För sjätte året i rad arrangerar Thaiboat sin Yoga on the Beach med Katarina Onis. Den som är peppad på yoga på stranden tar med egen handduk eller strandmatta. Endast ett begränsat antal finns att låna på Thaiboat. Fri entré.

När? Lördag kl 12.

Var? Östgötagatan 100, Södermalm.

Jazz på Djurgården

Årligen återkommande Jazz i Parken har redan hunnit besöka Göteborg och Köpenhamn och nu är det Stockholms tur. Målet är att, genom konserter och workshop, skapa en interaktivitet mellan publik och jazzvärlden. Fri entré.

När? Lördag kl 14-19.

Var? Galärparken, Djurgården

Popdrottning på Skansen

Laleh, som numera bor i USA, återvänder till Sverige för en sommarturné och nu är det Stockholmspublikens tur att få uppleva henne live. Själv hoppas hon på en "lekfull popkonsert med mycket dans, konfetti, glädje och tårar."

När? Lördag kl 18:00-20:30.

Var? Skansen, Djurgården

Afrobeat på Kraken

På söndag blir det dagsfest på tema afrobeats i slakthusområdet. Sister Justice, DJ Junior, Mike Yangstar och Hasan Ramic står för musiken och det utlovas även afro-karibisk mat. Fri entré.

När? Söndag kl 13-18.

Var? Rökerigatan 1d, slakthusområdet.

Salsa i Vasaparken

Danssugen? På söndag klockan 14-15 har du chansen att lära dig både salsa och cirkeldansen Rueda de Casino. Även den som är mer erfaren kommer att få en och annan utmaning på dansgolvet. Efter lektionerna fortsätter dansen ytterligare ett par timmar. Arrangeras av Sabor Latino Dance Academy.

När? Söndag kl 14-17.

Var? Vasaparken

Bakgårdsloppis på Östermalm

Restaurang Volt ska totalrenoveras i sommar under devisen "in med det nya, ut med det gamla." Under söndagen kommer restaurangen därför bland annat att sälja av porslin, glas, bestick och tavlor.

När? Söndag kl 15.

Var? Kommendörsgatan 16

Volt får sin första stjärna


 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.