Jesper vinnare utan segerpengar

Tv-såpan Paradise hotel slutade med blandade känslor för Jesper Bengtsson. Nu fortsätter hans tv-framträdande. – Jag trivs i tv-rutan, säger Ekeröbon.

  • Publicerad 09:19, 16 maj 2019

Jag visste att vi skulle ta hem det, men det var svårt att ta in.

Efter att ha tävlat i dokusåpan Temptation island som tv-sändes 2017 fick Ekeröbon Jesper Bengtsson en plats i senaste säsongen av Paradise hotel. Programmet spelades in i vintras, har sänts i vår och avgjordes nyligen.

En av två vinnare blev Jesper Bengtsson, som tävlade i par med Hannah Klostermann.

– Jag visste att vi skulle ta hem det, men det var svårt att ta in. Det är ett socialt spel och jag spelade mina kort rätt, säger han.

Gick upp i rök

Pengarna han hade chans att vinna gick dock upp i rök i finalen. Båda vinnarna avslutade programmet med en kulceremoni där pengar lades upp på ett bord i omgångar upp till max 500 000 kronor. Om någon släppte glaskulan de höll i fick personen pengarna som låg på bordet.

– Jag ville bli den första som släppte kulan på 500 000, men Hannah släppte på 300 000. Det innebar att de utröstade deltagarna och de vi slog i finalen fick dela på resten. Jag var den enda som blev lottlös, men Hannah har sagt att jag ska få en del.

Tävlingen är över, men Jesper fortsätter synas i tv, som en av deltagarna i fortsättningsserien Paradise hotel – efter festen. Programmet hade premiär i måndags och sänds måndag till onsdag i fyra veckor på viafree.se.

– Vi är sex stycken som deltar i ett vloggliknande program där vi filmar vår vardag med en twist, säger han.

Skön sommar!

Nyheter MälaröDirekts redaktion har just nu sommarledigt och önskar alla läsare en riktigt härlig sommar. Vi är tillbaka i början av augusti. Ha en härlig sommar till dess.onsdag 3/7 16:00

KRÖNIKA: Er ilska tär på oss – men fortsätt med det

Krönika Ni kanske tycker att vi verkar hårdhudade och kalla. Att vi kör på liksom, redo att gå över lik för ett scoop. Mer konfliktsökande än konflikträdda. Men nja, det där stämmer inte riktigt. Nu talar...tisdag 2/7 8:15

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Stockholm Direkt