Jesper vinnare utan segerpengar

Tv-såpan Paradise hotel slutade med blandade känslor för Jesper Bengtsson. Nu fortsätter hans tv-framträdande. – Jag trivs i tv-rutan, säger Ekeröbon.

  • Publicerad 09:19, 16 maj 2019

Jag visste att vi skulle ta hem det, men det var svårt att ta in.

Efter att ha tävlat i dokusåpan Temptation island som tv-sändes 2017 fick Ekeröbon Jesper Bengtsson en plats i senaste säsongen av Paradise hotel. Programmet spelades in i vintras, har sänts i vår och avgjordes nyligen.

En av två vinnare blev Jesper Bengtsson, som tävlade i par med Hannah Klostermann.

– Jag visste att vi skulle ta hem det, men det var svårt att ta in. Det är ett socialt spel och jag spelade mina kort rätt, säger han.

Gick upp i rök

Pengarna han hade chans att vinna gick dock upp i rök i finalen. Båda vinnarna avslutade programmet med en kulceremoni där pengar lades upp på ett bord i omgångar upp till max 500 000 kronor. Om någon släppte glaskulan de höll i fick personen pengarna som låg på bordet.

– Jag ville bli den första som släppte kulan på 500 000, men Hannah släppte på 300 000. Det innebar att de utröstade deltagarna och de vi slog i finalen fick dela på resten. Jag var den enda som blev lottlös, men Hannah har sagt att jag ska få en del.

Tävlingen är över, men Jesper fortsätter synas i tv, som en av deltagarna i fortsättningsserien Paradise hotel – efter festen. Programmet hade premiär i måndags och sänds måndag till onsdag i fyra veckor på viafree.se.

– Vi är sex stycken som deltar i ett vloggliknande program där vi filmar vår vardag med en twist, säger han.

Buller att vänta i Vinsta i sommar

Nyheter Förbifartsbygget går in i ny fas Arbetet med trafikplats Vinsta, en del av vägbygget E4 Förbifart Stockholm, har inte gått någon Västerortsbo förbi. Nu går bygget in i en intensiv – och ljudlig – fas.fredag 29/5 15:06

En halv miljon ska öka ungas trygghet i sommar

Nyheter ✓Aktiviteter ✓Anställer personal ✓Feriejobb utomhus Inställda arrangemang och mer fritid riskerar att resultera i stök och otrygg miljö bland Mälaröarnas ungdomar. Det menar Lena Törnblom Löfquist, samordningschef i Ekerö. Nu läggs 500 000 kronor på...tisdag 26/5 11:40

Jungfrusund laddar för stortävling i minigolf

Nyheter Men brasklappar för coronaviruset Ett drygt år efter öppningen väntar stortävling på minigolfbanan i Jungfrusund. I slutet av augusti är planen att landets bästa ska göra upp i inofficiella SM i minigolf.måndag 25/5 11:30

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Stockholm Direkt