William Gross. Foto: Jonas Månsson

JULENS HJÄLTAR: Han hjälper dig om sillen och skinkan har tagit slut

Alla är inte lediga på julafton. På flera håll på Mälaröarna pågår i stället full aktivitet. Vi har träffat några som ser till att just ditt julfirande flyter på fint och stämningsfullt.

  • Publicerad 11:31, 21 dec 2016

Jag tror att kunderna kommer vara glada.

För William Gross blir det första julafton med jobb på Ica Tappström.

– Jag tror att kunderna kommer vara glada, säger han.

Fram till eftermiddagen är det öppet som vanligt. William Gross tror att det värsta trycket på butiken väntar innan, men att en del kunder är ute i sista sekunden.

– Det kan nog bli att vi säljer lite akutsill, om någon behöver en julskinka eller presentpapper, säger han.

Firandet med familjen får vänta till kvällen och han ser fram emot att både kunna jobba och ändå få julkänsla.

– Vi kanske kommer ha tomteluvor på oss och lite glitter i butiken. Det jag missar när jag jobbar är Kalle Anka, säger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

KRÖNIKA: VM-feber från förr betingar ny festyra

Nyheter Jag är inte en hejare varken på lagsport eller bollsport, men när det drar ihop sig till VM i herrfotboll då dyker det ändå upp en yrvaken supporter i mig. Kanske är det ett resultat av den varma...torsdag 21/6 14:13

Midsommar på Mälaröarna - här kan det firas

Nyheter Sill, sju sorters blommor och groddans. Snart är det dags igen. Här är några ställen där du kan midsommarfira lokalt.torsdag 21/6 14:09

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter