Två brandbilar på plats i Roslags Näsby, efter röklukt. Foto: Lotten Engbom

JUST NU: Brandbilar på plats i Roslags Näsby

Just nu befinner sig två brandbilar och en ambulans på Banvägen i Roslags Näsby. Anledningen är att boende i området känt röklukt och larmat.

  • Publicerad 14:09, 29 jun 2018

Under fredagen, strax innan klockan två, fick Stockholms brandförsvar rycka ut till ett lägenhetshus i Roslags Näsby efter att boende känt röklukt från en lägenhet på Östra Banvägen.

– Vi är på plats med två brandbilar och det verkar som att det är torrkokning, säger Magnus Bengtsson presskontakt på Stockholms Brandförsvar.

Han berättar att de nu kommer att undersöka lägenheten.

– Vi ser ingen eld eller rök, säger Magnus Bengtsson.

Enligt polisen presskontakt Anna Westberg så är är det ingen som blivit skadad.

– En brandvarnare började tjuta och det verkar som om någon har kokat ägg, säger hon.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Avliden försvann efter miss på boende i Täby

Nyheter Anhöriga fick leta i två veckor Fördröjt dödsbevis och en kropp som fördes till fel destination, det gör att Ivo nu riktar kritik mot ett vård- och omsorgsboende i Täby.tisdag 20/11 10:56

Två gripna efter inbrott på restaurang i Täby

Nyheter Spårade med hund Efter ett inbrott på en restaurang inatt kunde två misstänkta gärningspersoner gripas av polisen i närheten av Mörtsjön.tisdag 20/11 8:42