Två brandbilar på plats i Roslags Näsby, efter röklukt. Foto: Lotten Engbom

JUST NU: Brandbilar på plats i Roslags Näsby

Just nu befinner sig två brandbilar och en ambulans på Banvägen i Roslags Näsby. Anledningen är att boende i området känt röklukt och larmat.

  • Publicerad 14:09, 29 jun 2018

Under fredagen, strax innan klockan två, fick Stockholms brandförsvar rycka ut till ett lägenhetshus i Roslags Näsby efter att boende känt röklukt från en lägenhet på Östra Banvägen.

– Vi är på plats med två brandbilar och det verkar som att det är torrkokning, säger Magnus Bengtsson presskontakt på Stockholms Brandförsvar.

Han berättar att de nu kommer att undersöka lägenheten.

– Vi ser ingen eld eller rök, säger Magnus Bengtsson.

Enligt polisen presskontakt Anna Westberg så är är det ingen som blivit skadad.

– En brandvarnare började tjuta och det verkar som om någon har kokat ägg, säger hon.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Vi är stockholm