Strömavbrott i Botkyrka hos Vattenfalls kunder. Foto: Mostphotos

JUST NU: Strömavbrott i Botkyrka

8600 hushåll i Botkyrka drabbades av strömavbrott klockan 16:18. Det är Vattenfall som har problem med sitt elnät. Felsökning pågår just nu, enligt Vattenfalls presstjänst.

  • Publicerad 16:59, 10 jan 2018

Det var klockan 16:18 som strömmen gick i 8600 hushåll i södra och norra Botkyrka som har Vattenfall som elleverantör.

Vattenfalls presstjänst meddelar att man arbetar med att felsöka och kopplar av och återansluter strömmen i olika sektioner för att hitta felet och att strömmen kan komma och gå under tiden.

I nuläget finns det ingen exakt prognos för när elen kommer tillbaka, kunder uppmanas att hålla koll på Vattenfalls hemsida för uppdaterade information om strömavbrottet.

Uppdatering 17:10: Strömmen är tillbaka hos större delen av de drabbade hushållen. Dock är 725 hushåll i Tuna med omnejd fortfarande utan el. Enligt prognosen ska felet vara löst vid 19:30.

HÄR får du den senaste informationen om strömavbrottet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.