Bilden är tagen i samband med ett tidigare rån mot samma elkedja. Foto: Kevin Wedin

Misstänkta för väpnat rån gripna

Det har skett ännu ett väpnat rån mot Elgiganten i Arninge. Tre misstänkta rånare har kunnat gripas.

  • Publicerad 13:17, 6 dec 2017
Tre personer misstänkta för rånet mot Elgiganten i Täby har gripits. Det uppger Anders Bryngelsson på Stockholmspolisen.
 
– Jag kan inte säga var än men kan säga att de greps vid olika tidpunkter. En misstänkt flyktbil har hittats, säger han.
 
Det var vid lunch tid idag som flera personer rånade elkedjan i Arninge. Klockan var runt 12.30 när det skedde och rånarna ska ha flytt norrut.
 
– De har hotat med ett pistolliknande föremål, säger Anders Bryngelsson.
 
Det här är tredje gången i år som Elgiganten drabbas.
 
Täby Nyheter är på plats utanför butiken. Polisen är kvar med fem bilar. Även ambulans finns på platsen. Ingen av poliserna vill tala med oss i nuläget.
 
En person vi pratar med på platsen är inte särskilt överraskad över att butiken blivit rånad igen:
 
– Man börjar bli van, säger han.
 
Personen har dock inte set något av själva rånet, eller rånarnas flykt från platsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Vi är stockholm