Bilden är tagen i samband med ett tidigare rån mot samma elkedja. Foto: Kevin Wedin

Misstänkta för väpnat rån gripna

Det har skett ännu ett väpnat rån mot Elgiganten i Arninge. Tre misstänkta rånare har kunnat gripas.

  • Publicerad 13:17, 6 dec 2017
Tre personer misstänkta för rånet mot Elgiganten i Täby har gripits. Det uppger Anders Bryngelsson på Stockholmspolisen.
 
– Jag kan inte säga var än men kan säga att de greps vid olika tidpunkter. En misstänkt flyktbil har hittats, säger han.
 
Det var vid lunch tid idag som flera personer rånade elkedjan i Arninge. Klockan var runt 12.30 när det skedde och rånarna ska ha flytt norrut.
 
– De har hotat med ett pistolliknande föremål, säger Anders Bryngelsson.
 
Det här är tredje gången i år som Elgiganten drabbas.
 
Täby Nyheter är på plats utanför butiken. Polisen är kvar med fem bilar. Även ambulans finns på platsen. Ingen av poliserna vill tala med oss i nuläget.
 
En person vi pratar med på platsen är inte särskilt överraskad över att butiken blivit rånad igen:
 
– Man börjar bli van, säger han.
 
Personen har dock inte set något av själva rånet, eller rånarnas flykt från platsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vem skickar dåliga DVD-filmer till Jocke?

Nyheter En gång fick han 300 stycken Varje vecka trillar det ner flera dvd-filmer genom brevlådan hemma hos Jocke som bor i Täby Kyrkby. Men han har inte beställt, vet inte vem som postar dem eller varför.fredag 15/12 20:08

Öppningsdags för Täbys nya tapasbar

Nyheter "Nästan fullsatt" Idag öppnar Täbys nya, och efterlängtade, tapasbar och gästerna har redan börjat strömma till. Lagom nervöst tycker ägaren Reza Jafaripour.fredag 15/12 15:33