FEST. En tillfälig ölbar öppnar upp i Dogfoods lokaler på Industrigatan. Foto: Dogfood

Kalifornisk ölbar öppnar på Kungsholmen

Dagsfester, exklusiva ölprovningar och kock-gästspel. Nu öppnar ett kaliforniskt bryggeri upp en tillfällig ölbar på Industrigatan.

  • Publicerad 15:00, 18 sep 2018

Det är i Dogfoods lokaler som bryggeriet Lagunitas, som tillhör den tidiga generationen av amerikanska mikrobryggerier, kommer att ta över ölkranarna och stället i cirka en månad.

På menyn kommer det vara exklusiva ölprovningar och ölsläpp, retro-spelskvällar, kock-gästspel av Jonas Cramby samt dagsfester.

– Samarbeten och gästspel är lite av vår grej. Och även detta samarbete känns superkul. Jonas Cramby har tidigare gästspelat på vår systerrestaurang Lådan och självklart har han en plats även på Dogfood. Hans kycklingsandwich blir en utmärkt addition till vår befintliga meny, som även den är uppdaterad efter sommaren. Dessutom är Lagunitas ett varumärke som har precis den lekfullhet som vi själva predikar, säger Jon Widegren, grundare av Dogfood och Flippin Burgers i ett pressmeddelande.

Lagunitas Beer Sanctuary kallas gästspelet som startar 25 september och pågår till slutet av oktober.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Här kan du fira lucia i Stockholm

Nyheter STOR LISTA: Luciatåg och andra lussefiranden i hela stan Den 13 december och dagarna kring lucia fylls Stockholms kyrkor av stämningsfulla luciafiranden. För den som vill se någonting annat är det klassiska luciatåget bjuds både soul och simning. Vi bjuder...söndag 9/12 8:50

Så får du julgranen att hålla länge

Nyheter Experten Anna Benson ger sina fem bästa tips för en perfekt julgran Granförsäljningen är i full gång i Stockholm. Men för att få din nyinköpta julgran att behålla barren mer än några dagar finns det en del saker att tänka på. Vi har pratat med granexperten Anna...söndag 9/12 8:00