FEST. En tillfälig ölbar öppnar upp i Dogfoods lokaler på Industrigatan. Foto: Dogfood

Kalifornisk ölbar öppnar på Kungsholmen

Dagsfester, exklusiva ölprovningar och kock-gästspel. Nu öppnar ett kaliforniskt bryggeri upp en tillfällig ölbar på Industrigatan.

  • Publicerad 15:00, 18 sep 2018

Det är i Dogfoods lokaler som bryggeriet Lagunitas, som tillhör den tidiga generationen av amerikanska mikrobryggerier, kommer att ta över ölkranarna och stället i cirka en månad.

På menyn kommer det vara exklusiva ölprovningar och ölsläpp, retro-spelskvällar, kock-gästspel av Jonas Cramby samt dagsfester.

– Samarbeten och gästspel är lite av vår grej. Och även detta samarbete känns superkul. Jonas Cramby har tidigare gästspelat på vår systerrestaurang Lådan och självklart har han en plats även på Dogfood. Hans kycklingsandwich blir en utmärkt addition till vår befintliga meny, som även den är uppdaterad efter sommaren. Dessutom är Lagunitas ett varumärke som har precis den lekfullhet som vi själva predikar, säger Jon Widegren, grundare av Dogfood och Flippin Burgers i ett pressmeddelande.

Lagunitas Beer Sanctuary kallas gästspelet som startar 25 september och pågår till slutet av oktober.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Se filmen: Här lyser julbelysningen i City

Nyheter Trafikkontoret: "Det stämmer faktiskt" Nu är det julstämning i stan. Trafikkontoret har börjat sätta upp belysningen.tisdag 16/10 20:00