Kalle Karlsson, som 2016 tog KB till division 1-kval, är tillbaka i Kungsholmsklubben. Foto: Karlbergs BK

Kalle Karlsson tillbaka i KB

Efter säsongen 2016 lämnade succétränaren Kalle Karlsson Karlberg BK:s herrlag i fotboll för ett jobb i Vasalunds IF. Nu står det klart att han är tillbaka i klubben som huvudtränare efter knappt ett år.

  • Publicerad 11:07, 20 okt 2017

Tränaren, som även är fotbollsjournalist på Aftonbladet, presenterades av klubben i torsdags 19 oktober. Och det är en glad tränare som skrivit på kontrakt.

– KB är klubben närmast hjärtat och jag ser fram emot att jobba i en bra miljö med unga, ambitiösa spelare som strävar uppåt, säger Kalle Karlsson till klubbens hemsida.

KB chockade AIK – rödvit seger i träningsmatchen

Karlberg, som denna säsong tränades av Pierre Gallo, slutade femma i division 2 och blev därmed bästa Stockholmslag i divisionen.

Gallo ny tränare i KB: "Vi kan bli ett topplag"

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nytt strul på drabbade busslinjen

Nyheter Nu ändras rutten igen – här är de indragna hållplatserna Tidigare var det vägarbeten på Kungsgatan som ställde till det för stombusslinje 1. Nu gör arbeten på Tegeluddsvägen att både linje 1 och 91 får omlagda körvägar.måndag 25/6 17:05

"Nya" Sergels torg klart

Nyheter Men än återstår många års byggstök i City Sex år har det tagit. Och 1,6 miljarder skattekronor har det kostat. Men nu är "nya" Sergels torg invigt. Även om det kan vara lite svårt att se skillnaden.måndag 25/6 16:05