Vilken chockstart för lokala pizzerian i Liljeholmen. Foto: Sjöviks pizza/Eva Tonström

Kaos när lokal pizzeria återöppnade efter vattenskada

Kaos! Så beskriver pizzabagaren Murat Ciftci den galna öppningshelgen i Liljeholmen.

  • Publicerad 15:17, 4 sep 2017

Sjöviks pizza på Liljeholmskajen öppnade i lördags efter att ha varit stängt i ett halvår på grund av vattenskador – gensvaret var galet med en och en halv timmes kö både lördag och söndag för att få beställa mat, och 600 (!) sålda pizzor.

Pizzakrig i Midsommarkransen: "Vi var före, jag vet att vi var först"

– Det var totalt kaos, allt tog slut! Både pizzor och kebab, folk fick komma tillbaka senare och handla. De är verkligen glada att vi är tillbaka och det känns jättekul, säger Murat Ciftci, som jobbar på Sjöviks pizza.

Veckan innan de öppnade skrevs långa trådar på Facebook där pizzerians ägare och personal hälsades välkomna tillbaka.

Ny rond i pizzakriget: Vem gör Stockholms bästa finpizza?

Vad som gör just den lokala pizzerian på kajen så speciell är oklart, kan det verkligen räcka med ”gott, nära hem och alltid trevligt bemötande” som en stamgäst beskriver stället?   

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Se jublet på Tele 2 när Sverige slår Sydkorea

Nyheter FILM: Glädjeyra när Granqvist sätter straffen Glädjen visste knappt några gränser när Andreas Granqvist skickade in straffen som gav Sverige ledningen – och sedermera segern.tisdag 19/6 14:09