6-7 april kan man få kärleksråd på Rådmansgatan. Foto: Match.com

Kärleksakut för eviga singlar öppnar i stan

Ständig singel? Kanske letar du på fel sätt. Nästa vecka öppnar en pop up-kärleksakut vid Rådmansgatan.

  • Publicerad 20:00, 28 mar 2018

Nästa vecka, den 6 och 7 april mellan klockan 9 och 18, öppnar dejtingsidan Match tillfälligt en relationsmottagning. Där kan man få hjälp av en relationscoach för att ta reda på vad man "egentligen söker hos en partner".

Vet man inte det själv?

– Jag tror att många har lätt att snöa in på detaljer som kanske inte egentligen behöver "make it or break it". Tänk om man spenderar hela sitt liv med att leta efter en filmälskande soffpotatis och så är det egentligen en sportfåne som får en att röra mer på sig som skulle göra en lycklig i det långa loppet, säger Linnéa Rinäs, marknadschef på Match, och fortsätter:

– Ibland kan man behöva rannsaka sig själv och få lite perspektiv. det hjälper vår coach till med genom att ställa kluriga frågor. Och när man har kommit fram till vem man är ute efter hjälper vår nya virtuella dejtingcoach Lara till att matcha med en kompatibel partner. Efter det har man tre dagar kostnadsfritt medlemskap hos oss.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

En session på Kärleksakuten är gratis och tar 45 minuter. Det är först till kvarn som gäller och man bokar via telefon: 0709 24 87 19.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här kan Stockholm få nya badplatser

Nyheter Fyra nya kommunala bad är på gång För ett år sedan efterlyste staden förslag på nya badplatser i Stockholm via StockholmDirekt. Nu utreds fyra platser.måndag 23/7 7:30

Här är parkerna där du får dricka alkohol

Nyheter LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43