Live. Kevin Lyttle ska bland annat sjunga sin hit "Turn Me On". Foto: Pressbild

Kevin Lyttle gästar Kungsängen

Den 27 januari gästar världsartisten, Kevin Lyttle, Kungsängen Restaurang och Sportbar. Reaktionerna både bland gäster och anställda är starka.

  • Publicerad 11:58, 17 jan 2018

– Gästerna tror knappt att det är sant att "Turn Me On"-legenden kommer till lilla Kungsängen, säger en medarbetare på sportbaren till Upplands-BroBladet.

Kevin Lyttles musik hör till soca och dancehall-genren, och hans monsterhit "Turn Me On" släpptes redan 2004.

Även kollegorna på Kungsängen Restaurang och Sportbar tycker att det känns overkligt att världsartisten ska komma och spela live hos just dem.

"För oss är det en ära"

– Det är en konstig känsla att vi ska möta upp Kevin Lyttle på Arlanda. Vi dansade till denna låt och artist, låten spelades på TV och radio, och nu ska han komma till sportbaren i Kungsängen. För oss är det en ära. Vi är glada att han kommer till sportbaren.

Klockan 23.30 på lördagskvällen den 27 januari är det dags att slå klackarna i taket för då ska artisten entra scenen. Kevin Lyttle är ursprungligen från S:t Vincent i Karibien, men har nu sin bas i Miami. Ända därifrån har han alltså rest för att besöka Kungsängen.

Förköp i restaurangen kostar 150 kronor och entré i dörren kostar 200 kronor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Inbrottsvåg i Bålsta

Det svepte en liten inbrottsvåg genom Bålsta på söndagsmorgonen. Tre timmar, tre inbrott. Polisen undersöker möjligheten om brotten kan hänga ihop.måndag 21/5 11:30

Testa din första sving

Lördagen den 26 maj är det Golfens Dag. Bro-Bålsta Golfklubb hoppas på att många som aldrig testat förut ska komma förbi och göra det.fredag 18/5 12:00

Senaste numret

Bålstabladet