Rån. En kiosk i Vällingby rånades på kontanter av en maskerad man under onsdagskvällen. Foto: Sacharias Källdén

Kiosk i Vällingby utsatt för rån

På onsdagskvällen rånades Direkten på Härjedalsgatan i Vällingby på kontanter av en maskerad man. Personalen ska ha hotats med ett knivliknande föremål.

  • Publicerad 09:48, 31 okt 2019

Klockan var 20.38 på onsdagskvällen när polisen fick ett larm om ett rån i Vällingby. En maskerad man ska ha kommit in i på Direkten på Härjedalsgatan och rånat personalen med ett knivliknande föremål.

– Han ska ha hotat till sig främst kontanter av den person som jobbade där, säger Carina Skagerlind, presstalesperson på polisen.

Personalen ska inte ha skadats fysiskt i samband med rånet. Mannen ska sedan ha lämnat butiken, men polisen vet inte om han avvek från platsen med bil eller till fots.

– Vi har heller inte så mycket uppgifter kring signalement, eftersom han var maskerad, säger Carina Skagerlind.

En sökinsats inleddes i området, men det finns ännu ingen gripen. En förundersökning gällande rån är inledd.

Rörläggning blev 5,7 miljoner dyrare

Nyheter Enkelfiligt på Blåklocksvägen fram tills årsskiftet I över ett års tid har Hässelbybor behövt köra enkelfiligt längs med Blåklocksvägen i villastan. Där pågår ett byte av ledningsrör, men projektet som skulle varit klart i augusti har försenats.måndag 18/11 16:25

Nya ägare vill ge Abrahamsbergskafé ett lyft

Nyheter "I Bromma måste man ha de bästa grejerna" När annonsen om att Abrahamsbergskaféet låg ute till försäljning nappade Kungsholmsfamiljen direkt. De vill fortsätta ge mer liv åt området.måndag 18/11 16:20

Vi är Västerort

Stockholm Direkt