Heja Sverige: nu kommer semla på tub. Eller? Foto: MTR

Klämkäcka semmelskämtet - ät ur tub, på tub

Semla på tub, redo att sprutas rakt in i munnen utan kladd mitt i rusningstrafik på tuben. Det är tunnelbaneföretaget MTR:s "bidrag" till semmelhysterin.

  • Publicerad 11:33, 12 feb 2018

MTR driver tunnelbanan och pendeln, och summerar konceptet semla på tub så här i ett pressutskick:

"MTR:s variant är perfekt för den effektiva stockholmaren som inte vill drälla pudersocker på kavajslaget utan kunna trycka i sig den svenska delikatessen på språng mellan röda och blå linjen. Tubensemlan finns än så länge bara på prototypstadiet, men MTR ser fram emot att kunna att inleda serieproduktion i Hong Kong."

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

För hemskt för att vara sant? Jo, faktiskt, det är det:

– Ja, ja det är ett skämt. Vi tyckte att det var roligt att skoja lite då det är så många olika nya semlor som kommer hela tiden. Men vi får väl se om någon utvecklare hakar på vårt koncept, förklarar en skojfrisk Åsa Elm, pressperson på MTR.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.