SNART. Inom en vecka kommer Max slå upp portarna för nya restaurangen på Södermalm. Foto: Andreas Jennische

KLART: Då öppnar Max vid Medborgarplatsen

Det har försenats igen, och igen. Men nu har Max nya hamburgerrestaurang vid Medborgarplatsen spikat öppningsdatum – och det snart.

  • Publicerad 11:51, 1 apr 2019

När det först blev känt att hamburgerkedjan Max skulle ta över den kinesiska restaurangen Ming Gardens forna lokal på Södermalm, sattes initialt ett öppningsdatum till vintern 2017. Så blev det emellertid inte, bland annat då Max saknade bygglov för flera av de förändringar man ville göra med lokalen.

Men nu våras det för burgarna. 10 april slår man upp portarna vid Björns trädgård.

– Det är med stor glädje och förväntan som jag säger de här orden: ”Den 10 april öppnar vi MAX Medis”. Ett riktigt flaggskepp för oss, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers, i ett pressmeddelande.

Max vid Medis försenas – ett helt år

Restaurangen på Medis kommer bli Max största någonsin, både sett till yta samt antal sittplatser som uppgår till 260 stycken inomhus.

Restaurangen kommer att finnas på två plan. Utöver det kommer det också finnas en uteservering och terrass. Max Medborgarplatsen kommer att hålla öppet klockan 09-01 söndag till tisdag, och klockan 09-06 onsdag till lördag.