ZENTER. Zlatan Ibrahimovic är nära att öppna sitt PadelZenter i Stockholm. Foto: Källa:Instagram

Klart för Zlatans nya padelcenter i Årsta

Som vi tidigare berättat planerar Zlatan Ibrahimovic att öppna ett padelcenter i Årsta. Nu står det klart att premiären närmar sig.

  • Publicerad 13:58, 9 jan 2018

Det var i oktober som vi kunde berätta att företaget Padel Zenter Årsta AB planerade att öppna Stockholms hittills största anläggning för racketsporten padel.

Platsen är en lokal vid Årstafältet, som man fått tillfälligt bygglov på att göra om. Enligt bygglovsansökan är det en lagerlokal på Grosshandlarvägen som byggs om till padeltennis-anläggning.

– Det är på gång i allra högsta grad. Det har varit trasslat lite med bygglovsärendet men allt är utrett och nu planerare vi öppna Stockholms största padel-anläggning, sade Mikael Ebe, rådgivare till bolaget Padel Zenter Årsta.

Zlatan öppnar Stockholms största padel-center

Idag lade Zlatan själv ut en bild från anläggningen. Och av bilden att döma är det i stor sett klart.

"Nästan klart för alla att njuta av padel på en ny nivå och känna kvalitén på Padelzenter". Så skriver Zlatan Ibrahimovic på sitt Instagram.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.