En stor växt-kedja öppnar i Veddesta i morgon. Foto: Mostphotos

Klart: Här öppnar ny blomsterjätte i Veddesta

En känd växt-kedja etablerar sig i Järfälla och Västerort. I dag, torsdag, öppnar de sin nya butik i Veddesta.

  • Publicerad 14:42, 8 nov 2018

Det är butikskedjan Blomsterlandet som öppnar i en nybyggd lokal mellan Biltema och Matvärlden i Veddesta. Kedjan finns i hela landet och butiken blir deras 59:onde.

I ett pressmeddelande skriver företaget att det är en strategiskt viktig etablering, framför allt i och med närheten till Barkarby handelsplats.

– Vi har inte funnits i nordvästra Stockholm hittills, det har varit en vit fläck på kartan för oss. Vi tycker att Järfälla är ett spännande område, säger Patrik Lindgren, försäljningschef, till StockholmDirekt.

I dag, på öppningsdagen, blir det stor fest, lovar han, men vill inte avslöja några detaljer.

Vad skulle du säga är utmärkande för er?

– Vi säljer olika grejer: krukor, inredning och just nu mycket julsaker. Men växter är det viktiga, det är det vi ska vara duktiga på. Och vi jobbar gärna med lokala odlare, vi samarbetar redan med några i Stockholmsregionen. Det är inte alla växter som kommer långt bortifrån, säger, Patrik Lindgren.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Staden tar fram nytt regelverk för elscootrar

Nyheter ✓Planen för att hålla ordning ✓Hellden (MP): " Gör vad vi kan för att det inte ska skapa problem" Våren står för dörren och i samband med det spås det ske en explosion i antalet elscootrar i Stockholm. Staden arbetar nu med en plan för att det nya färdmedlet ska fungera i stadsmiljön.söndag 24/3 20:00