En stor växt-kedja öppnar i Veddesta i morgon. Foto: Mostphotos

Klart: Här öppnar ny blomsterjätte i Veddesta

En känd växt-kedja etablerar sig i Järfälla och Västerort. I dag, torsdag, öppnar de sin nya butik i Veddesta.

  • Publicerad 14:42, 8 nov 2018

Det är butikskedjan Blomsterlandet som öppnar i en nybyggd lokal mellan Biltema och Matvärlden i Veddesta. Kedjan finns i hela landet och butiken blir deras 59:onde.

I ett pressmeddelande skriver företaget att det är en strategiskt viktig etablering, framför allt i och med närheten till Barkarby handelsplats.

– Vi har inte funnits i nordvästra Stockholm hittills, det har varit en vit fläck på kartan för oss. Vi tycker att Järfälla är ett spännande område, säger Patrik Lindgren, försäljningschef, till StockholmDirekt.

I dag, på öppningsdagen, blir det stor fest, lovar han, men vill inte avslöja några detaljer.

Vad skulle du säga är utmärkande för er?

– Vi säljer olika grejer: krukor, inredning och just nu mycket julsaker. Men växter är det viktiga, det är det vi ska vara duktiga på. Och vi jobbar gärna med lokala odlare, vi samarbetar redan med några i Stockholmsregionen. Det är inte alla växter som kommer långt bortifrån, säger, Patrik Lindgren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu får SL:s biljettkontrollanter kroppskameror

Nyheter På fredag inleds ett första försök Nu utrustas även SL:s biljettkontrollanter med kroppsburna kameror. Syftet är, enligt SL, att minska hot och våldssituationer – men även ha tydliga bevis vid överklaganden.måndag 19/11 20:10

White Monday i stället för Black Friday

Nyheter Kampanjen vill belysa problemen med överkonsumtion och lyfta fram alternativ I dag är det White Monday - en motreaktion till novembers köpfester och ett initiativ som vill lyfta alternativ till nykonsumtion. – Vi vill ge bättre förutsättningar för Väsbyborna att återbruka,...måndag 19/11 17:24