En stor växt-kedja öppnar i Veddesta i morgon. Foto: Mostphotos

Klart: Här öppnar ny blomsterjätte i Veddesta

En känd växt-kedja etablerar sig i Järfälla och Västerort. I dag, torsdag, öppnar de sin nya butik i Veddesta.

  • Publicerad 14:42, 8 nov 2018

Det är butikskedjan Blomsterlandet som öppnar i en nybyggd lokal mellan Biltema och Matvärlden i Veddesta. Kedjan finns i hela landet och butiken blir deras 59:onde.

I ett pressmeddelande skriver företaget att det är en strategiskt viktig etablering, framför allt i och med närheten till Barkarby handelsplats.

– Vi har inte funnits i nordvästra Stockholm hittills, det har varit en vit fläck på kartan för oss. Vi tycker att Järfälla är ett spännande område, säger Patrik Lindgren, försäljningschef, till StockholmDirekt.

I dag, på öppningsdagen, blir det stor fest, lovar han, men vill inte avslöja några detaljer.

Vad skulle du säga är utmärkande för er?

– Vi säljer olika grejer: krukor, inredning och just nu mycket julsaker. Men växter är det viktiga, det är det vi ska vara duktiga på. Och vi jobbar gärna med lokala odlare, vi samarbetar redan med några i Stockholmsregionen. Det är inte alla växter som kommer långt bortifrån, säger, Patrik Lindgren.

Person hittad död i södra Stockholm

Nyheter Polis gör dörrknackningar Under onsdagseftemiddagen påträffas en person död i en lägenhet i södra Stockholm. Två personer är gripna.onsdag 17/7 16:06

Arkeologifynd från Söder-utgrävning ställs ut

Nyheter Guidade visningar gör 1600-talsfynden tillgängliga för alla Utgrävningarna vid kvarteret Rosendal går under sensommaren in i en sista fas. I samband med det ska gratis visningar göra de uppåt 400 år gamla fynden tillgängliga för allmänheten.onsdag 17/7 14:17

Vi är Västerort

Stockholm Direkt