Klart: Kungsholmens loppis kommer tillbaka

Succé. Så kan satsningen på den nya loppmarknaden vid Kungsholmstorg sammanfattas enligt arrangörerna. Nu meddelar de att loppisen kommer tillbaka nästa år – och kan växa.

  • Publicerad 16:39, 10 okt 2018

Fullt av bord vid nästan varje tillfälle. Cirka 2 000-3 000 besökare under topparna. Det är en nöjd Maria Wiberg på arrangören Stockholmsmarknader som summerar deras första säsong med loppis på Kungsholmstorg vars sista tillfälle var nyligen.

– Det har varit en lyckad säsong. Vi tänkte att det kommer vara stor spridning där folk kommer från olika håll, vilket det också har gjort, men framförallt har det varit många Kungsholmsbor och vi har lärt känna många stammisar. Vi är jätteglada över att ha varit där, säger hon.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Och redan nu meddelar hon att det kommer bli en fortsättning nästa år. Upplägget blir ungefär som i år, med loppisar både under våren och hösten, men det väntas även en del nyheter och det kan även bli tal om att utöka med fler bordsplatser än de 80 som var i år.

– Vi tänker absolut komma tillbaka till vårkanten. I grunden kommer det vara detsamma men vi kommer kanske att ändra lite. Vi kommer kanske disponera platsen annorlunda, loppisen har varit lite ihoptryckt i år, och så ska vi försöka få till en plats där man kan fika eller äta, säger hon.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Kungsholmstorgs loppis hade mängder av besökare i år. Foto: Emma Perning

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Stockholm får hastighetsstyrda SL-bussar

Nyheter Fjärrstyrning ska förhindra chaufförer att köra för fort Bussar som automatiskt sänker hastigheten, till exempel utanför skolor och förskolor. Det är snart standar på SL:s bussar i Stockholm, enligt Keolis.tisdag 11/12 21:00

Därför kör flygplan på låg höjd över stan

Nyheter Flyger fram och tillbaka på låg höjd över Stockholm – mitt i natten I dagarna kommer ett litet propellerplan dåna över Stockholm på låg höjd på nätterna.tisdag 11/12 19:50