Klart: Kungsholmens loppis kommer tillbaka

Succé. Så kan satsningen på den nya loppmarknaden vid Kungsholmstorg sammanfattas enligt arrangörerna. Nu meddelar de att loppisen kommer tillbaka nästa år – och kan växa.

  • Publicerad 16:39, 10 okt 2018

Fullt av bord vid nästan varje tillfälle. Cirka 2 000-3 000 besökare under topparna. Det är en nöjd Maria Wiberg på arrangören Stockholmsmarknader som summerar deras första säsong med loppis på Kungsholmstorg vars sista tillfälle var nyligen.

– Det har varit en lyckad säsong. Vi tänkte att det kommer vara stor spridning där folk kommer från olika håll, vilket det också har gjort, men framförallt har det varit många Kungsholmsbor och vi har lärt känna många stammisar. Vi är jätteglada över att ha varit där, säger hon.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Och redan nu meddelar hon att det kommer bli en fortsättning nästa år. Upplägget blir ungefär som i år, med loppisar både under våren och hösten, men det väntas även en del nyheter och det kan även bli tal om att utöka med fler bordsplatser än de 80 som var i år.

– Vi tänker absolut komma tillbaka till vårkanten. I grunden kommer det vara detsamma men vi kommer kanske att ändra lite. Vi kommer kanske disponera platsen annorlunda, loppisen har varit lite ihoptryckt i år, och så ska vi försöka få till en plats där man kan fika eller äta, säger hon.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Kungsholmstorgs loppis hade mängder av besökare i år. Foto: Emma Perning