KANALVÄGEN 7. I månadsskiftet april/maj flyttar Swedbank in i nya lokaler i Bredden. Foto: Charlotte Arwedsson

Klart: Swedbank flyttar till Bredden

Från Centralvägen 7 till Kanalvägen 7. I vår flyttar Swedbank från centrala Väsby till nya lokaler i Bredden.

  • Publicerad 13:46, 5 dec 2018

Vi ser verkligen fram emot flytten.

– Bredden är ett område med stark tillväxt och med nya mer ändamålsenliga lokaler kan vi växa och ge våra kunder en bättre service än i dag. Vi kommer också att ha andra möjligheter till bokade möten i våra nya lokaler, säger Elin Hedberg, kontorschef för Swedbank i Upplands Väsby.

Swedbank, som nu har sitt Väsbykontor på Centralvägen, har länge letat efter lämpliga lokaler. Den befintliga lokalen är gammal och sliten och går enligt Elin Hedberg inte att bygga om så att den passar bankens behov.

– Vi ser verkligen fram emot flytten. Vi kommer att få betydligt bättre förutsättningar att möta och ge service till våra kunder, säger Elin Hedberg.

Bra parkeringsmöjligheter

En annan fördel som hon ser med Bredden är parkeringsmöjligheterna. Här finns två timmars gratis parkering strax utanför kontoret.

– En hel del av våra kunder är bilburna, så det passar perfekt. Även bussförbindelserna till området är mycket goda vilket möjliggör för våra kunder att enkelt ta sig till oss för möte, säger Elin Hedberg.

Det nya kontoret, som kommer att ligga på Kanalvägen 7, är cirka 300 kvadratmeter stort och just nu under ombyggnad. Samtliga medarbetare från Centralvägen följer med till Bredden.

Levande stadsdel

Det är Profi Fastigheter som tecknat avtal med Swedbank, som tillträder lokalerna i månadsskiftet april/maj.

– Vi välkomnar Swedbank till Bredden. I och med Swedbanks nya bankkontor ökar vi servicen ytterligare för områdets företagare och besökare, något som ligger helt i linje med vår strategi att utveckla Bredden till en levande stadsdel, säger Erik Löfberg, chef för aktiv förvaltning på Profi Fastigheter.

OMBYGGNAD SKER. Lokalerna byggs om för att passa en modern bank. Foto: Charlotte Arwedsson

Bredden

Bredden är Upplands Väsbys enskilt största arbetsplatsområde där fler än 3 000 personer fördelade på närmare 200 företag arbetar.

Profi Fastigheter driver ett omfattande utvecklingsarbete i Bredden med målsättningen att utveckla dagens kontors- och handelsområde till en levande stadsdel genom att omvandla befintliga outnyttjade byggrätter för kontor och handel till bostäder och service.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Var med och bestäm namnet på aktivitetsparken

Nyheter Tre förslag har valts ut Under hösten kunde alla som ville lämna in förslag på namn till aktivitetsparken i Vilunda. Nu har kommunen valt ut tre alternativ som du kan rösta på.fredag 14/12 15:30

Nya tränare till Bollstanäs SK dam

Sport Fremdling ersätts av Max Andersson Förra veckan meddelades att tränarstaben lämnar BSK:s damlag. På måndagen var ersättarna på plats och det blev en rutinerad duo från Uppsalafotbollen.fredag 14/12 15:10

Tre viktiga vårdförändringar under 2019

Nyheter Det här har klubbats i landstingets budget för Stockholm Landstingets budget är nu beslutad och klar. Här är tre vårdsatsningar som ska genomföras.fredag 14/12 7:00