Stänger. 7-Eleven vid Tomtebogatan/Norrbackagatan stänger till årsskiftet. Foto: Per Brandt

Klassisk 7-Eleven i Birkastan slår igen

Nedläggningen av Karlbergs station innebar för mycket förlust för den klassiska 7-Eleven som ligger i hörnet Tomtebogatan/Norrbackagatan. Nu stänger butiken.

  • Publicerad 11:42, 6 sep 2018

Förra sommaren när Citybanan öppnade stängde Karlbergs station och pendlare som tidigare gått av där går numera av på Odenplan.

Citybanan ger uppsving för Odenplans handlare

Det har gjort att flödet av folk som passerar i området har minskat radikalt. Något som 7-Eleven i hörnet Norrbackagatan/Tomtebogatan märkt av. Nu tvingas butiken stänga, något som Kronbladet var först med att rapportera.

– Det krävs en viss genomströmning av människor för att vi ska kunna gå runt. Det känns tungt och vemodigt att stänga butiken. Den har drivits av samma köpman sedan 2001, säger Inge-Marie Kjäll, regionchef.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Hon berättar att butiken haft en stabil utveckling sedan den öppnade men att det började gå sämre i samband med att Karlberg stängde. Troligen upphör butiken någon gång vid årsskiftet.

– Vi vill fortsätta ge våra kunder god service fram tills dess, säger Inge-Marie Kjäll.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Då väntas besked om försenad skolutbyggnad

Nyheter Planerna för Rödabergsskolan pausade efter överklagan Nästa vecka hoppas staden på att få grönt ljus för att få upp en paviljong vid Rödabergsskolan. Det är en förutsättning för att man ska kunna sätta i gång med den försenade utbyggnaden av skolan.onsdag 19/9 14:09

Klassisk krog återställd efter ambassadbranden

Nyheter Återöppning på Narvavägen Restaurang Cassi på Narvavägen har haft det kämpigt sedan i våras. Nu har läget ljusnat och snart slår kroginstitutionen som funnits sedan 1954 åter upp portarna.onsdag 19/9 11:54