ARKIVBILD. Den klassiska butiken i Ropsten öppnade på nytt efter renovering i januari 2018. Foto: Linda Gren

Klassisk second hand-butik firar 50 år

Sedan 60-talet har en hel del förändrats i Ropsten. Men en konstant har varit Myrorna-butiken i området som nu firar 50 år.

  • Publicerad 10:52, 25 sep 2018

Mellan den 27 och den 30 september bjuder butiken in till femtioårsjubileum med ett specialutbud av kläder och accessoarer från 60-talet.

– Det känns fantastiskt att kunna fira en butiks femtioårsjubileum med produkter från samma årtionde som butikslokalen byggdes, det är verkligen unikt för Myrorna, säger Marie Linn, butikschef på Myrorna i Ropsten i ett pressmeddelande.

Nu öppnar Myrornas flaggskeppsbutik

Man arrangerar i samband med jubileet körsång på torsdag och sagostund på barnavdelningen på söndag. Dessutom visas en utställning med film och arkivbilder från Myrornas allra första historia i området under samtliga dagar.

Hela programmet hittar man på butikens hemsida.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.