Klassiska gatuköket totalförstört i brand

Den klassiska Sibyllagrillen på Ringvägen eldhärjades svårt i natt. Polisen utreder det hela som mordbrand och tekniker är nu på väg till platsen.

  • Publicerad 09:03, 18 dec 2017

Klockan 04.20 i morse larmades räddningstjänst och polis om en brand i Sibyllagrillen på Ringvägen mellan Östgötagatan och Södermannagatan.

– Det har brunnit rejält. Man har skrivit det som mordbrand. Så antingen vet man inte vad som har hänt eller så har man hittat någonting som tyder på att det kan vara anlagt, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen regionledningscentral.

Den nedbrunna grillen var på måndagsmorgonen avspärrad i väntan på polisens tekniker. Branden orsakade kraftig rökutveckling i området i samband med släckningsarbetet. Men inga personer uppges ha skadats.

– Inga personer och ingenting annat i närheten heller har kommit till skada. Det fanns bilar i anslutning till platsen, men även de klarade sig, säger Eva Nilsson.

AVSPÄRRAT. Polisens tekniker ska under dagen arbeta på platsen. Foto: Andreas Jennische

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.