Hårt jobb. Henrik Andersson ska göra Pucken till Ice. Foto: Daniel Sjöberg

Klassiska Pucken ska bli ny sportbar

I juni gick restaurang Pucken i konkurs. Nya ägare har tagit över och i september öppnar Ice. – Det ska bli en sportbar, men vi satsar rejält på kvaliteten på maten, säger Henrik Andersson.

  • Publicerad 20:33, 18 aug 2017

Den 13 juni i år försattes Pucken i konkurs. Så snart Henrik Andersson läste om beslutet tog han kontakt med konkursförvaltaren. ­Efter en del budgivning blev han och kollegan Magnus Eriksson nya ägare, något som Henrik velat bli längre.

– Jag har försökt. Jag har varit där inne och pratat med tidigare ägare om att köpa, men det gick inte.

Nu blir drömmen verklighet och arbetet är i full gång. Faktum är att det mesta av jobbet är gjort redan och planerna är tydliga.

– Vi har för avsikt att ha en vip-inbjudning den 7 september och sedan ha den ­officiella invigningen den 8 september, säger han.

Restaurang Pucken ligger i Bahcohallen nere vid Korsängsfältet. Ett klassiskt matställe i Enköping, men också ett svårdrivet sådant. Henrik Andersson satsar nu på att göra om det till en sportbar.

– Flera som har ägt det har gått i konkurs. Vi vill ha öppet året runt och jag tror att folk kommer att ta sig dit om det är bra mat. Vi har avtal med Viasat och Canal digital och vi kommer att visa flera olika sporter, säger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Scoutstugan utsatt – igen

Nyheter För andra gången på en vecka har scoutstugan utsatts för åverkan. Den här gången har gärningsmännen tagit sig in i lokalen.söndag 24/6 9:58

Tjuv lurade sig in hos äldre man

Nyheter I Grillby knackade en tjuv på hos en äldre man, lurade sig in och stal pengar. I Hummelsta krossades fönster för stora pengar. Några narkotikafall var det också, som vanligt.fredag 22/6 21:29