Foto: Wikimedia Commons

Knark, fylleri och körkortslöst på vägarna

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:39, 26 nov 2018

Enköping
Fredag 23 november
Klockan 23.30
Narkotikabrott. Natten till lördagen stoppade polisen en man på Linbanegatan i Enköping. Mannen rökte en joint, en cannabiscigarett. Mannen, som är i 30-årsåldern och hemmahörande i Enköping, är nu misstänkt för narkotikabrott.

Enköping
Lördag 24 november
Rattfylleri. På lördagseftermiddagen stoppade polisen en bil på E18. Föraren fick göra en blåskontroll som visade att han hade alkohol i kroppen. Mannen, som är i 70-årsåldern och är hemmahörande i Enköping, fick följa med på provtagning. Han fick sitt körkort omhändertaget.

Enköping
Lördag 24 november
Klockan 21
Rattfylleri. Vid 21-tiden på lördagskvällen stoppade polisen en bil på Havsörnsgatan. Föraren, en man i 70-årsåldern, fick göra en blåskontroll som visade att han hade alkohol i kroppen. Han fick sitt körkort omhändertaget.

E18, Ekolsund
Lördag 24 november
Klockan 21
Rattfylleri. Vid en bensinmack observerades en bilist som inte verkade nykter. Polisen larmades och stoppade bilen på E18 vid Ekolsund. Det var vid 21-tiden på lördagskvällen. Föraren, en man i 30-årsåldern hemmahörande i Bålsta, visade tecken på att både ha druckit alkohol och använt narkotika. Dessutom saknade han körkort. Vidare hade bilen säkerhetsbrister och omhändertogs av polisen.

Myranområdet, Enköping
Söndag 25 november
Klockan 14
Olovlig körning. På söndagseftermiddagen vid 14-tiden stoppade polisen en bil på Åkerbygatan. Föraren, en man i 35-årrsåldern hemmahörande i Enköping, visade sig ha fått sitt körkort återkallat.. Polisen tog bilen i beslag.

Bålsta
Lördag 24 november
Klockan 09.00
Olovlig körning. På lördagsmorgonen stoppade polisen en bil i Bålsta. Föraren, en kvinna i 50-årsåldern. Saknade körkort.

E18, Bålsta
Måndag 26 november
Klockan 01
Förberedelse till stöld. Vid 01-tiden, natten till måndagen stannade polisen en bil på E18 vid Bålsta. När polisen sökte igenom bilen hittade man verktyg som misstänks vara avsedda för inbrott. De tre personer som satt i bilen greps därför misstänkta för förberedelse till stöld. Det var en man i 20-årsåldern och två män i 25-årsåödern, samtliga hemmahörande i Stockholm. De tre männen anhölls efter förhör.

Företagare vägrade lämna tillbaka pengar

Nyheter En Enköpingsföretagare fick av misstag närmare 300 000 kronor insatta på sitt företags konto. Sen vägrade han att betala tillbaka dem. Nu står mannen åtalad för brott.söndag 15/12 8:46