Foto: Wikimedia Commons

Knark, fylleri och snatteri

Detta är de senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:16, 3 okt 2018

Södra Bålstaleden, Bålsta
Tisdag 2 oktober
Klockan 20.00
Olovlig körning. Vid 20-tiden på tisdagen stoppade polisen en bil på Södra Bålstaleden i Bålsta- Det visade sig att föraren, en man i 45-årsåldern, saknade körkort.

Skokloster
Onsdag 3 oktober
Klockan 05.00
Rattfylleri. Vid 05-tiden på onsdagsmorgonen stoppade polisen en bil i Skokloster. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick göra en blåskontroll. Det visade sig då att mannen var onykter. Mängden alkohol var dock inte så hög att brottet ska anses som grovt och mannen fick därför behålla körkortet. Han är inte hemmahörande i trakten.

Romberga, Enköping
Tisdag 2 oktober
Klockan 17.00
Snatteri. Vid 17-tiden på tisdagen ertappade en snattare på Överskottsbolaget i Enköping. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, hade tagit med sig en vara värd 79 kronor utan att betala.

Lillsidan, Enköping
Tisdag 2 oktober
Klockan 12.00
Narkotikabrott. Vid lunchtid på tisdagen påträffade polisen en kvinna på Lillsidan som visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, fick följa med på provtagning.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Återsken tillbaka med USA-tema

Nyheter Pop, rap, country och boogie woogie. Bredare än någonsin när showgruppen Återsken tar sig an ”Amazing America”. – Jag tycker att vi har lyckats, säger Marcus Dannvik som i vår arrangerar sin 27...fredag 15/2 8:34