Foto: Wikimedia Commons

Knark i park och bakom ratten

Narkotikabrott finns bland de senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 11:39, 29 aug 2018

Kölnbacksparken, Enköping
Tisdag 28 augusti
Klockan 10.00
Narkotikabrott. En person ur allmänheten hörde på tisdagsförmiddagen av sig till polisen om att det pågick något "mystiskt" i Kölnbacksparken. Polisen kom till platsen och fann en man som visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen, som är i 18-årsåldern, fick följa med på provtagning.

Romberga, Enköping
Tisdag 28 augusti
Klockan 20.00
Drograttfylleri. Vid 20-tiden på tisdagskvällen stoppade polisen en bil på E18 vid Romberga. Föraren, en man i 30-årsåldern visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Även en passagerare, en man i 50-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Teater om hemlig judisk tidning

Nyheter Den 29 september visas teatern "Några av oss" på Joar Blå. En pjäs med verklighetsbakgrund, om judar i ett koncentrationsläger.tisdag 18/9 13:03