Foto: Wikimedia Commons

Knark i park och på buss

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 11:16, 6 nov 2018

Järnvägsstationen, Enköping
Fredag 2 november
Stöld. På fredagen upptäcks det att en ruta krossats på en mopedbil som stått parkerad vid järnvägsstationen i Enköping. Någon har ur fordonet stulit en radio, en kamera och en högtalare.

Enköping
Måndag 5 november
Inbrott. På måndagseftermiddagen upptäcks ett inbrott i ett källarförråd på Västerviksgatan. Någon har brutit sig in och tagit med sig en brun mountainbike av märket Scott, en vit flickcykel av märket Crescent, fiskeutrustning, samt sommardäck av märket Gislaved.

Centrala Enköping
Måndag 5 november
Klockan 18.00
Narkotikabrott. På måndagen vid 18-tiden kontrollerar polisen en unga man vid Gustav Adolfs plan. Mannen, som är i 18-årsåldern, visar tecken på att vara narkotikapåverkad och får följa med på provtagning.

Centrala Enköping
Måndag 5 november
Klockan 20.00
Narkotikabrott. Vid 20-tiden på måndagen uppstår en konflikt när en man vill gå ombord på en buss utan att kunna visa upp en biljett. När polisen kommer till platsen visar mannen, som är i 45-årsåldern, tecken på att vara narkotikapåverkad.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Bilist höll inte avståndet

Nyheter Krockade med framförvarande bil.måndag 12/11 10:52