Foto: Wikimedia Commons

Knark, kniv och butiksrån

Narkotikabrott, ett brott mot knivlagen och ett butiksrån finns bland de senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 12:34, 3 sep 2018

Salavägen, Enköping
Lördag 1 september
Klockan 02.30
Narkotikabrott. Natten mot söndagen stoppade polisen en bil på Salavägen i Enköping. Poliserna kände en kraftig doft av cannabis i bilen och valde att genomsöka den. Förutom cannabis hittade man vad som misstänks vara amfetamin och narkotikaklassade mediciner. Föraren, en man i 40-årsåldern, visade också tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannan är ej hemmahörande i Enköping.

Västerleden, Enköping
Lördag 1 september
Klockan 01.30
Skadegörelse. Natten mot söndagen har någon tänt eld i en soptunna vid fasaden på Ica Västerleden. Branden hinner inte orsaka mer än skador på själva sopkärlet innan den släcks av räddningstjänsten.
 

Fanna, Enköping
Lördag 1 september
Klockan 18.00
Rån. Strax innan klockan 18 på lördagen gick en maskerad gärningsperson in i en butik på Fanna. Vederbörande hotade personalen och tvingade till sig kontanter. Ingen är gripen för dådet.

Centrala Enköping
Lördag 1 september.
Klockan 22.00
Olovlig körning. På lördagskvällen stannar polisen en moped på Långgatan. Mopeden visade sig vara trimmad. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade sig, efter ett snabbtest, vara narkotikapåverkad. Mopeden togs i beslag av polisen.

Litslena, Ekolsund
Söndag 2 september
klockan 23.00
Brott mot knivlagen. På söndagen vid 23-tiden stoppade polisen en bil på riksväg 55 vid Litslena. Polisen valde att genomsöka bilen och fann då en så kallad kontokortskniv, det vill säga en liten kniv, dold i vad som liknar ett kontokort. Polisen anser att det inte finns någon laglig anledning till att bära en sådan kniv. Bilföraren, en man i 50-årsåldern, är därför misstänkt för brott mot knivlagen.

Fanna, Enköping
Söndag 2 september
Klockan 11.30
Drograttfylleri. Vid lunchtid på söndagen stoppar polisen en bil i Fanna. Föraren, en man i 25-årsåldern, visar tecken på att vara narkotikapåverkad.

Stockholmsvägen, Enköping
Måndag 3 september
Klockan 06.30
Rattfylleri. På måndagsmorgonen stannade polisen en bil i en hastighetskontroll på Stockholmsvägen. Föraren, en man i 55-årsåldern, körde för fort. Efter en blåskontroll visade det sig att föraren också var onykter.

Södra Bålstaleden, Bålsta
Söndag 2 september
Klockan 03.00
Rattfylleri. Natten mot måndagen stoppade polisen en bil på Bålstaleden. Föraren visade tecken på att vara onykter.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Drogad bilist hade amfetamin i bilen

Nyheter Greps och anhölls av polisen.fredag 21/9 10:15