Foto: Wikimedia Commons

Knark, kniv och fickstöld

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:35, 19 sep 2019

Romberga, Enköping
Onsdag den 18 september
Klockan 10.45
Brott mot knivlagen. På onsdagsförmiddagen mötte polisen en man på Rombergagatan som visade tecken på att vara narkotikapåverkad. När polisen visiterade mannen, som är i 30-årsåldern, fann man att han hade en kniv i byxlinningen.

Centrum, Enköping
Onsdag den 18 september
Klockan 12.15–12.20
Stöld. Vid lunchtid på onsdagen handlade en man på Ica Stjärnköp, Torggatan. Han hade en mobilplånbok där betalkort och mobiltelefon förvarades. Efter att han hade betalat satta han mobilplånboken i en ytterficka. Senare upptäckte han att mobilplånboken var borta. Mannen misstänker nu att mobilplånboken stulits inne i butiken där det var mycket folk. Polisen hoppas nu kunna se vad som hänt genom butikens övervakningskamera. Fickstölder är relativt ovanliga nuförtiden, rapporterar polisen.

Grillby, Enköping
Onsdag den 18 september
Klockan 19.30
Trafikolycka. På onsdagskvällen tvingades en bilist tvärnita för ett rådjur på riksväg 55 i höjd med Hallarby. En bakomvarande bil körde då in i bilen som stannade. Den påkörda bilisten fick smärtor i rygg och nacke men behövde inte tas till sjukhus. Han ville inte heller anmäla den påkörande bilisten.

Helgens blåljus: Sprang med glasögon / Slagträ på mopeden / Polisen tog bilen mm

Nyheter En stal glasögon och sprang till bilen. En annan körde stulen moped och en tredje fick lämna ifrån sig bilen då han saknade körkort. Det är några av punkterna i Blåljusrapporten från helgen.måndag 24/2 11:36