Foto: Wikimedia Commons

Knark och fylleri på vägarna

Rattfylleri och drograttfylleri finns bland de senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:18, 10 sep 2018

Centrala Enköping
Lördag 8 september
Klockan 18.40
Drograttfylleri. Klockan 18.40 på lördagen stoppade polisen en bil på Drottninggatan i Enköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen fick genomgå ett snabbtest som visade att han hade narkotika i kroppen.

Skolsta, Grillby
Lördag 8 september
Klockan 21.30
Olovlig körning. Vid klockan 21.30 på lördagen stannade polisen en epa-traktor på riksväg 55 vid Skolsta. Det visade sig att föraren, en pojke i 16-årsåldern, hade fått sitt körkort återkallat.

Centrala Bålsta
Söndag 9 september
Klockan 01.00
Rattfylleri. Vid 01-tiden, natten till söndagen, stannade polisen en bil i centrala Bålsta. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick göra en blåskontroll som visade att han hade alkohol i kroppen motsvarande grovt rattfylleri. Mannen saknade dessutom körkort.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Teater om hemlig judisk tidning

Nyheter Den 29 september visas teatern "Några av oss" på Joar Blå. En pjäs med verklighetsbakgrund, om judar i ett koncentrationsläger.tisdag 18/9 13:03