Foto: Wikimedia Commons

Knark och fylleri på vägarna

Rattfylleri och drograttfylleri finns bland de senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:18, 10 sep 2018

Centrala Enköping
Lördag 8 september
Klockan 18.40
Drograttfylleri. Klockan 18.40 på lördagen stoppade polisen en bil på Drottninggatan i Enköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen fick genomgå ett snabbtest som visade att han hade narkotika i kroppen.

Skolsta, Grillby
Lördag 8 september
Klockan 21.30
Olovlig körning. Vid klockan 21.30 på lördagen stannade polisen en epa-traktor på riksväg 55 vid Skolsta. Det visade sig att föraren, en pojke i 16-årsåldern, hade fått sitt körkort återkallat.

Centrala Bålsta
Söndag 9 september
Klockan 01.00
Rattfylleri. Vid 01-tiden, natten till söndagen, stannade polisen en bil i centrala Bålsta. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick göra en blåskontroll som visade att han hade alkohol i kroppen motsvarande grovt rattfylleri. Mannen saknade dessutom körkort.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Simhallen måste stängas för akut renovering

Nyheter Simhallen i Enköping är i dåligt skick. Nu måste simhallen hållas stängd i tre dagar nästa vecka för en akut renovering. – Det läcker en hel del, säger Iréna Store, som arbetar i Idrott shuset.torsdag 21/2 13:35

Klippte fel testikel – båda fick tas bort

Nyheter En läkare råkade av misstag klippa bort fel testikel på en patient under en operation på Lasarettet i Enköping. Båda testiklarna fick tas bort. – Vi ser förstås jätteallvarligt på det här och...torsdag 21/2 11:11