Foto: Wikimedia Commons

Knark, vårdslöshet och en trimmad moped

Olika typer av narkotikabrott finns bland de senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 11:22, 5 sep 2018

Fjärdhundra, Enköping
Tisdag 4 september
Klockan 08.00
Olovlig körning. På tisdagsmorgonen upptäckte polisen en moped på Torstunavägen, som gick lite fortare än den borde. Mopeden visade sig vara trimmad och togs därför i beslag. Föraren, en pojke i 15-årsåldern, fick också sitt mopedkörkort omhändertaget.

Stockholmsvägen, Enköping
Tisdag 4 september
Klockan 09.00
Drograttfylleri. Vid 09-tiden på tisdagen stoppade polisen en bil på Stockholmsvägen. Polisen bestämde sig för att söka igenom bilen och hittade då två påsar med vad som misstänks vara cannabis. Föraren, en man i 25-årsåldern, fick genomföra ett snabbtest som visade att han också hade narkotika i kroppen. Polisen beslagtog bilnycklarna.

Centrala Enköping
Tisdag 4 september
Drograttfylleri. Vid 16-tiden på tisdagen stoppade polisen en bil på Linbanegatan i Enköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, fick genomföra ett snabbtest som visade att han hade narkotika i kroppen. Han fick sitt körkort beslagtaget.

E18, Bålsta
Tisdag 4 september
Klockan 12.00
Vårdslöshet i trafik. Vid lunchtid genomförde polisen en hastighetskontroll på E18. En bil körde för fort och ökade i stället farten när polisen ville att den skulle stanna. Polisen följde efter bilen som svängde in mot Bålsta. Fortköraren körde väldigt vårdslöst fram till den första rondellen på Kraftleden då bilen krockade med en lyktstolpe. Föraren, en man i 25-årsåldern, fick inga skador i krocken. Föraren fick genomföra ett snabbtest som visade att han hade narkotika i kroppen. Han fick sitt körkort omhändertaget.

Grönadalenskolan, Bålsta
Tisdag 4 september
Klockan 17.00
Narkotikabrott. Vid 17-tiden noterade en civilklädd polis att en man vid Grönadalenskolan rökte vad som tros vara en handrullad cannabiscigarett, en så kallad joint. Rökaren, som är i 45-årsåldern, fick genomföra ett snabbtest som visade att han hade narkotika i kroppen. Mannen hade dessutom på sig två jointar.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Återsken tillbaka med USA-tema

Nyheter Pop, rap, country och boogie woogie. Bredare än någonsin när showgruppen Återsken tar sig an ”Amazing America”. – Jag tycker att vi har lyckats, säger Marcus Dannvik som i vår arrangerar sin 27...fredag 15/2 8:34