Foto: Wikimedia Commons

Knarkpåverkade förare togs av polis

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:02, 28 nov 2018

Centrala Enköping
Tisdag 27 november
Klockan 16.00
Drograttfylleri. Vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen stoppade polisen en bil på Torggatan i Enköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Föraren fick följa med på provtagning och snabbtestet visade att han han hade narkotika i kroppen.

Enköping
Tisdag 27 november
Klockan 21.00
Drograttfylleri. Vid 21-tiden på tisdagskvällen stoppade polisen en bil vid kosrningen Kungsgatan–riksväg 55. Föraren, en man i 50-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen är hemmahörande i Enköping.

Bålsta
Tisdag 27 november
Egenmäktigt förfarande. Någon har tagit bort registreringsskyltarna från en bil som stått parkerad på Sulkyvägen i Bålsta. Detta upptäcktes vid 09-tiden på tisdagsmorgonen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Simhallen måste stängas för akut renovering

Nyheter Simhallen i Enköping är i dåligt skick. Nu måste simhallen hållas stängd i tre dagar nästa vecka för en akut renovering. – Det läcker en hel del, säger Iréna Store, som arbetar i Idrott shuset.torsdag 21/2 13:35

Klippte fel testikel – båda fick tas bort

Nyheter En läkare råkade av misstag klippa bort fel testikel på en patient under en operation på Lasarettet i Enköping. Båda testiklarna fick tas bort. – Vi ser förstås jätteallvarligt på det här och...torsdag 21/2 11:11