Foto: Wikimedia Commons

Knarkpåverkade förare togs av polis

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:02, 28 nov 2018

Centrala Enköping
Tisdag 27 november
Klockan 16.00
Drograttfylleri. Vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen stoppade polisen en bil på Torggatan i Enköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Föraren fick följa med på provtagning och snabbtestet visade att han han hade narkotika i kroppen.

Enköping
Tisdag 27 november
Klockan 21.00
Drograttfylleri. Vid 21-tiden på tisdagskvällen stoppade polisen en bil vid kosrningen Kungsgatan–riksväg 55. Föraren, en man i 50-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen är hemmahörande i Enköping.

Bålsta
Tisdag 27 november
Egenmäktigt förfarande. Någon har tagit bort registreringsskyltarna från en bil som stått parkerad på Sulkyvägen i Bålsta. Detta upptäcktes vid 09-tiden på tisdagsmorgonen.

Zulueta testar nya skivan – i Enköping

Nyheter Det blev som bandet ville. Nu kommer fyrmannabandet Zulueta till Enköping. – Kul att spela på min hemmaplan, säger pianisten och Enköpingssonen Linus Jonsheden.tisdag 23/4 11:50

Fredrik utmanar dartmästaren

Nyheter 17-årige Oskar Wågberg från Enköping, som tävlar för Sirius, är en av landets främsta juniordartspelare, med bland annat två SM-guld och ett inofficiellt världsrekord i snabb­dart, där det handlar om...tisdag 23/4 9:08