PATRULL. Polisen befann sig i Rissne dagarna efter mordet 15 januari. Foto: Arkivbild/Ulrica Andersson

Knivrånare gav sig på man i Rissne

En man rånades av två knivbeväpnade personer i Rissne på torsdagskvällen.

  • Publicerad 16:26, 2 feb 2018

Inget tyder på någon eskalerande brottslighet

Händelsen inträffade vid 21:30-tiden. En man uppger för polisen att två maskerade gärningspersoner rånat honom då han var på väg hem.

– En man var på väg från Rissne centrum. Då blir han upphunnen av en man som hotar honom med kniv, säger kommunpolisen Peter Saarman.

Ytterligare en person kom emot mannen, som blev avtvingad sina ägodelar. Rånarna ska ha kommit över armbandsur, jacka och halskedja.

De har sedan sprungit ifrån brottsplatsen. Ingen misstänkt har gripits i ärendet.

Utöver det mord som inträffade natten till 15 januari, har en misstänkt mordbrand inträffat i Rissne såväl som flera bilbränder. Peter Saarman har tittat närmare på statistiken sedan årsskiftet.

– Inget tyder på att det är någon eskalerande brottslighet. Samtidigt är det för tidigt att säga, säger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Personal försvinner från förskolan

Nyheter Föräldern Martina Söderman ser pedagoger lämna och ett barnantal som slår i taket. Nu vill hon se åtgärder från politikerna.lördag 26/5 7:34

Kommunen vill erbjuda mer än lön

Nyheter Kommunens genomsnittliga storlek på barngrupper i förskolan har minskat under 2017, enligt färsk statistik från Skolverket. – Det är jätteroligt, vi har jobbat för att minska barngrupperna, säger Ina...lördag 26/5 7:30

Ladda för Järvastadsloppet

Nyheter I morgon, söndag den 27, maj är det dags Järvastadsloppet – ett motionslopp för hela familjen. Loppet går genom Igelbäckens naturreservat med start och mål vid Jaktvillan på Gunnarbovägen 91.lördag 26/5 7:20