En mindre krock på E18 skedde strax efter åtta. Foto: Leif Oldenburg

Köer på E18 efter mindre krock

Två bilar har sammanstött på E18, något som lett till köer för de som pendlar in mot stan.

  • Publicerad 08:41, 6 nov 2018

Det är mycket trafik och en del långa köer på E18 just nu. Detta på grund av en mindre krock mellan två bilar som skedde strax efter klockan åtta på tisdagsmorgonen.

Krocken ska ha skett mellan Näsbypark och Danderyd i riktning mot stan.

– Klockan 08.14 fick vi larm om att en mindre sammanstötning ska ha skett mellan två bilar. Det ska ha blivit plåtskador på bilarna och de har stannat på vägen, säger Eva Nilsson på polisens ledningscentral.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

En till sjukhus efter krock på E4

Nyheter Fyra bilar inblandade – polisen varnar för köer En person har förts till sjukhus i samband med en trafikolycka på E4 vid Arlanda där fyra bilar varit inblandade. Bärgningsarbete pågår fortfarande och enligt polisen är det risk för ihållande köer.onsdag 21/11 8:32

Avliden försvann efter miss på boende i Täby

Nyheter Anhöriga fick leta i två veckor Fördröjt dödsbevis och en kropp som fördes till fel destination, det gör att Ivo nu riktar kritik mot ett vård- och omsorgsboende i Täby.tisdag 20/11 10:56