Ska fixas. Just nu är det trångt vid återvinningsstationen vid Filipstadsbacken. Foto: Linn Matikka

Kolla in sopigaste soplösningen i Farsta

Oops. Här fanns det visst inte plats för ett sopkärl till. Ändå ställdes det dit – vilket har gjort återvinning av plast till en riktig utmaning.

  • Publicerad 11:25, 3 nov 2017

För den som ska slänga plastförpackningar vid återvinningsstationen vid Filipstadsbacken 70 i Farsta har det varit lite körigt på sistone. Några av kärlen står på tvären och det är svårt att komma fram. Men nu ska det här fixas.

– Vi har haft en entreprenör som asfalterat och nu får inte alla behållare plats. Men en tidningsbehållare ska tas bort så att det blir mindre trångt. Det kommer att finnas en behållare för tidningar i framtiden, folk läser inte så mycket tidningar nu, säger Annika Ahlberg, regionchef i Stockholm på Förpacknings- och tidningsinsamlingen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är fritidshusen i Stockholm alla vill ha

Nyheter LISTA: Tio populäraste objekten i länet just nu Sjötomt, klassiska röda stugor och prisvärt. Det är vad som lockar mest när vi letar sommarstuga i Stockholms län, visar siffror från Hemnet. Och vissa områden är extra heta just nu.lördag 26/5 9:00

Rappare hyllar sitt gamla Skarpnäck

Nyheter Hör låten av svensk hiphops första transperson Hon har kallats för svensk hiphops första transperson. Och hon vill krossa machoidealen med sin rap. Nu släpper Hökisbon Mandy Rich en låt som hyllar hennes barndoms förort: Skarpnäck, som det var...fredag 25/5 16:15