Kommunalrådet extraknäcker som lokalreporter

Huddingepolitikern Christian Ottosson (C) live-sände när han knackade på hos Hanen som har öppnat tunisisk food truck på Skogås torg. Nu utmanar han andra politiker att ta sig ut bland folk.

  • Publicerad 15:00, 12 jan 2018

Med mobilen som verktyg gav sig kommunalrådet Christian Ottosson (C) ut till Skogås torg för . Han börjar att prata i selfie-läge innan han vänder uppmärksamheten mot Hanen, som nyligen har öppnat en tunisisk food truck på torget.

– Det är en ensamföretagare som hamnat mellan stolarna hos kommunen och riskerade att bli utan bygglov. Så jag har hjälp henne lite. Sen i grunden att lyfta upp food trucks som kommunen borde ha tydligare riktlinjer för. Och mat är alltid kul. Från andra länder också, säger Christian Ottosson.

Nu kommer han med en utmaning till sina politikerkollegor: Ta er ut i Huddinge och prata med folk och live-sänd intervjuerna på Facebook under hashtagen #hupol.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.