Varning. Anställda på kommunen varnas.

Kommunanställda varnas efter bråk på arbetstid

Täby kommun varnar två av sina anställda. Det efter att de hamnat i bråk med varandra.

  • Publicerad 12:13, 1 dec 2017

I oktober tilldelade Täby kommun skriftliga varningar till två medarbetare. De kommunanställda medarbetarna ska ha brutit mot sina skyldigheter i anställningsavtalet genom att knuffa varandra, när de båda var i tjänst.

– Det är klart att vi ser allvarligt på det här, annars utfärdar vi inte skriftliga varningar. Det är såklart helt oacceptabelt om det förekommer att medarbetare knuffas på arbetsplatsen, säger Claes Lagergren, socialchef på Täby kommun.

Hur följer ni upp det här?

– Det är de anställdas chefs ansvar, att följa upp och ha dialog med medarbetarna om hur man beter sig på en arbetsplats, säger Claes Lagergren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Vi är stockholm