Foto: Wikimedia commons

Koppartjuvar gripna vid Icas nya bygge

Tog rör från gamla Bilvalet.

  • Publicerad 10:28, 22 jun 2020

Lillsidan
Söndag, klockan 22.18.
Inbrott. Vid 22-tiden på söndagskvällen larmades polisen om att ljudet av krossat glas hördes i Bilvalets gamla lokaler på Dr Westerlunds gata. När polisen kom till platsen såg den fyra eller fem personer som sprang ifrån platsen. Två av dessa personer greps medan resten lyckades smita. Polisen upptäckte att kopparrör hade skruvats loss i lokalen. De gripna har inte kunnat identifieras. Polisen tror att de gripna kommer från ett annat EU-land och tillhör en stöldliga.

Tillinge
Lördag, klockan 22.39
Försök till stöld. På lördagskvällen beordrades patruller till Tillinge där en man ska ha försökt att tillgripa en fyrhjuling och en elsparkcykel. Mannen ska först ha gått in på en gård och startat en fyrhjuling men fått motorstopp. Därefter ska han ha tagit sig in på en annan gård och tagit en elsparkcykel. När polis anlände till platsen greps mannen, som är i 25-årsåldern. Han är nu anhållen misstänkt för två fall av försök till stöld.

Enköping
Söndag, klockan 15.30
Brott mot knivlagen. På söndagseftermiddagen hittade polisen en berusad man som var ute och gick i närheten av Ullundarondellen. Mannen, som är i 30-årsåldern, visade sig bära kniv. Kniven togs i beslag. Mannen är hemmahörande i Enköping.

Enköpingsbo misstänks för våldtäkt mot barn

Nyheter En 22-årig Enköpingsbo misstänks för att vid två tillfällen ha våldtagit ett barn. Ena gången på hotell i Enköping.tisdag 22/9 13:28