Lyxfällan har gjort att Hanna Widerstedt börjat spara pengar – för första gången i sitt liv. Foto: MTG Sverige

Köpte väska för 102 000 – nu är Hanna Widerstedt med i Lyxfällan

Hanna Widerstedt lever i överflöd i Berlin – trots en inkomst på 3 000 kronor i månaden. Innan Lyxfällan var det nära att hon tvingades flytta hem till mamma i Vallentuna.

  • Publicerad 14:49, 1 feb 2018

Före detta reality-stjärnan Hanna Widerstedt bor sedan 2013 i Berlin, där hon försörjer sig som bloggerska och konstnär. Men pengarna har inte riktigt börjat rulla in som de ska och genomsnittsinkomsten stannar på cirka 3 000 kronor i månaden.

Men det har inte hindrat den före detta Vallentunabon Hanna Widerstedt att leva lyxliv. Shoppingnotan ligger på mellan 25 000 och 30 000 kronor i månaden. Ett av inköpen var en Louis Vuitton-väska i alligatorskinn för hela 102 000 kronor.

– Jag tycker jag förtjänade väskan, men min plånbok tyckte inte det för jag var väldigt pank efteråt, säger Hanna Widerstedt.

"Har insett att det är ganska onödigt"

Dyra väskor hör till de allra onödigaste köpen, berättar hon.

– Jag har köpt så otroligt mycket väskor, och det har varit ganska många alligatorväskor. Men sedan har jag insett att det är ganska konstigt att köpa sådant här.

Hanna Widerstedts överdådiga livsstil har även gått ut över pojkvännen, som fick stå för mat och hyra när hon förlorade sitt jobb.

– Jag har shoppat för att ha roligt men har insett att jag haft ett beroende, säger Hanna Widerstedt, som tackade ja när Lyxfällan ringde.

– De ringde och sa “du har lite skulder” och jag tänkte “okej, jag kan se vad det leder till”.

Det värsta – flytta hem till mamma

Före Lyxfällan hade skuldberget vuxit och Hanna Widerstedt såg risken att det värsta tänkbara skulle kunna hända: att hon skulle bli utkastad av pojkvännen och behöva flytta hem till mamma i Vallentuna.

– Jag var väldigt nära att behöva det, men nu har saker börjat ordna sig. Jag har börjat spara för första gången i mitt liv. Innan var jag rädd för pengar, säger hon och fortsätter:

– Jag älskar Vallentuna men blir rastlös och får seriös ångest efter en vecka. Det är ju mysigt men för mig är det lite för litet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ryttarna: "För farligt att rida i trafiken"

Nyheter "Då tar han upp fingret" Allt för få stannar eller ens saktar ner när man ska gå över vägen med sin häst – det menar ryttaren Hannah Byrud.fredag 25/5 15:56

Nya trenden: Tjuvar länsar trädgårdar

Nyheter "Specialiserat sig" Att sno gasoltuber är ett brott som ökar mer och mer i Norrort. Lokalpolisen Jan Berlin menar att även allt fler grillar och gräsklippare försvinner.fredag 25/5 12:03