Foto: Mostphotos

Körde 170 km för fort i samhälle (ja, 170!)

Det finns olika nivåer av fortkörning. Sedan finns det galenskap. En bilförare hamnade långt ut i skogen med sin bil sedan han uppvisat båda delar.

  • Publicerad 10:44, 9 sep 2019

Under natten till måndagen, vid halvettiden på natten, körde en man i 25-årsåldern genom Örsundsbro i extremt hög fart.

Där man får köra 30 och 50 for han fram i omkring 200 kilometer i timmen.

Resan slutade med att han körde av vägen med sin elva år gamla Volvo.

Dramat började då mannen svängde av 55:an och in mot Örsundsbro och blev sedd av en polisbil som signalerade åt mannen att stanna.

Bilisten ökade dock farten, polisen tog upp förföljande, men då det var påtaglig fara för trafiksäkerheten släppte de iväg bilen, men kunde ändå se den ibland.

Färden gick genom Örsundsbro och mannen tros ha velat åka tillbaka mot Enköping,men han for rakt ut i skogen där bilen blev stående.

Mannen blev misstänkt för grovt drograttfylleri och grov oaktsamhet i trafiken. Han kroppsbesiktigades och hade såväl narkotika som vapen (knivar och batong) på sig.

Körkortet togs från honom på platsen.

Flera stölder mot arbetsfordon – var det tjuvarna som jagades?

Nyheter En stöldvåg kan vara på väg att stoppas. I en bil påträffad i Järfälla hittades gods från ett av flera inbrott i arbetsfordon i Enköping under den senaste tiden.tisdag 24/9 10:40

Borrningar stör trafik på Salavägen

Nyheter Sanering. Marken under Salavägen ska undersökas Från september till november görs undersökningar inför saneringen av Enköpingstvätten. Det gör att Salavägen delvis kommer att spärras av. – Det blir begränsad framkomlighet vissa tider, säger Ulf...måndag 23/9 16:16