Lodjuret på bilden har inget med lodjuret i texten att göra. Foto: Mostphotos

Körde på sällsynt djur mitt i natten

En ovanlig viltolycka och en lastbilsstöld. Där har ni några av blåljusrubrikerna.

  • Publicerad 08:32, 5 jan 2018

ENÖGLA
4/1
Narkotikabrott. En polispatrull får kontakt med en person i ett trapphus där man känner en doft av cannabis. Personen misstänks för att ha brukat narkotika. Man gör husrannsakan i lägenheten och påträffar en mindre mängd narkotika. Det är en man i 50-årsåldern, hemmahörande i Enköping.

VÄSTERLEDEN
4/1
Narkotikabrott. En polispatrull påträffar en man i ett trapphus vid 16.45-tiden och påträffar en man i ett trapphus och misstänker bruk av narkotika. En husrannsakan genomförs i mannens lägenhet och där hittas en mindre mängd narkotika. Det handlar om en man i 25-årsåldern.

Det var dock inte slut där vad gäller narkotikabrott under torsdagen.

RESECENTRUM
4/1
Narkotikabrott. Vid 20.00 påträffar en polispatrull en kvinna vid tågstationen som visar tecken på påverkan av narkotika. Hon tas med för kroppsbesiktning. Det handlar om en n kvinna i 25-årsåldern, hemmahörande i Enköping.

ÖRSUNDSBRO
29/12-2/1
Skadegörelse. Under onsdagen inkom en anmälan från Örsundsbros förskola som har drabbats av skadegörelse. Det hela måste ha skett mellan den 29 december och den 2 januari. Någon eller några har sprejat med vit spray på fasaden. Det stod skrivet ett skällsord på ett fönster och bokstav och nummerkombinationer. Polisen har tagit bilder och kommunen kommer sanera bort det.

ENKÖPING
4/1
Viltolycka. En förare var med om en ovanlig viltolycka på 55:an mot Strängnäs. Ungefär tio kilometer ifrån Enköping körde han nämligen på ett lodjur Föraren markerade platsen och ringde polisen som kallade in. eftersökare. Lodjuret hittades skadat vid vägen

BÅLSTA
 

SKOKLOSTER
4/1
Skadegörelse. Även i Bålsta drabbades en förskola av skadegörelse någon gång under nyårshelgen, mellan den 29 december och den 3 januari. Någon eller några personer har krossat ett flertal fönster och förstört ett par ringklockor.

VERKSTADSVÄGEN
3, 4/1
Stöld. Någon gång under natten mellan den tredje och fjärde januari var det inbrott i en verkstad. Någon eller några personer har tagit sig in genom att bryta upp dörrar till fastigheten. Väl inner har de tillgripit sig en silverfärgad lastbil av märket VW Caddy, samt diverse elverktyg samt ett antal gasoltuber. Man har även försökt tillgripa sig en personbil, dock utan att ha lyckats. Platsen är nu avspärrad för teknisk undersökning.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här tas första spadtaget på familjebadet

Nyheter På måndagen drog byggandet av det nya familjebadet på Korsängsfältet officiellt igång. Badet ska öppna dörrarna för allmänheten vintern 2020/2021.måndag 18/6 11:33