Foto: Wikimedia Commons

Körkortslös förare jagades av polis

Bilisten vägrade stanna och jagades av polismotorcykel.

  • Publicerad 10:48, 6 sep 2018

Västerskog, Bålsta
Onsdag 5 september
Klockan 18.30
Inbrott. Vid 18.30 på onsdagen gjorde någon inbrott i en villa i området Västerskog. När en patrull kom till platsen visade det sig att någon hade brutit upp ett fönster och tagit sig in. Platsen spärrades av för teknisk undersökning och det är oklart vad som saknas efter inbrottet.

Åsen, Bålsta
Onsdag 5 september
Klockan 06.30
Stöld. På onsdagsmorgonen upptäcktes det att framlyktorna saknades på en bil som stod parkera i området Åsen. Någon har först öppnat motorhuven och sedan tagit bort lyktorna. Bilen är en Mercedes.

Myran, Enköping
Onsdag 5 september
Klockan 07.00
Olaga intrång. På onsdagsmorgonen upptäcktes det att någon gjort intrång på en inhägnad arbetsplats i industriområden Myran. Verktyg och en dator saknas från en bil som stått parkerad på platsen.

E18, Enköping
Onsdag 5 september
Klockan 13.00
Olovlig körning. På onsdagen larmade en person ur allmänheten polisen om att en bil på E18, i riktning mot Västerås, körde väldigt vingligt. En polismotorcykel följde efter bilen som inte stannade. Jakten pågick i tio minuter tills bilföraren stannade i Västerås kommun. Det visade sig då att föraren, en man i 25-årsåldern, saknade körkort. Han är nu misstänkt för olovlig körning och underlåtenhet att lyda polismans anvisning.

Företagare vägrade lämna tillbaka pengar

Nyheter En Enköpingsföretagare fick av misstag närmare 300 000 kronor insatta på sitt företags konto. Sen vägrade han att betala tillbaka dem. Nu står mannen åtalad för brott.söndag 15/12 8:46