Foto: Wikimedia Commons

Körkortslös förare jagades av polis

Bilisten vägrade stanna och jagades av polismotorcykel.

  • Publicerad 10:48, 6 sep 2018

Västerskog, Bålsta
Onsdag 5 september
Klockan 18.30
Inbrott. Vid 18.30 på onsdagen gjorde någon inbrott i en villa i området Västerskog. När en patrull kom till platsen visade det sig att någon hade brutit upp ett fönster och tagit sig in. Platsen spärrades av för teknisk undersökning och det är oklart vad som saknas efter inbrottet.

Åsen, Bålsta
Onsdag 5 september
Klockan 06.30
Stöld. På onsdagsmorgonen upptäcktes det att framlyktorna saknades på en bil som stod parkera i området Åsen. Någon har först öppnat motorhuven och sedan tagit bort lyktorna. Bilen är en Mercedes.

Myran, Enköping
Onsdag 5 september
Klockan 07.00
Olaga intrång. På onsdagsmorgonen upptäcktes det att någon gjort intrång på en inhägnad arbetsplats i industriområden Myran. Verktyg och en dator saknas från en bil som stått parkerad på platsen.

E18, Enköping
Onsdag 5 september
Klockan 13.00
Olovlig körning. På onsdagen larmade en person ur allmänheten polisen om att en bil på E18, i riktning mot Västerås, körde väldigt vingligt. En polismotorcykel följde efter bilen som inte stannade. Jakten pågick i tio minuter tills bilföraren stannade i Västerås kommun. Det visade sig då att föraren, en man i 25-årsåldern, saknade körkort. Han är nu misstänkt för olovlig körning och underlåtenhet att lyda polismans anvisning.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Fallet Sinthu utreds på nytt

Nyheter Riksåklagaren har begärt en ny bedömning från Socialstyrelsens rättsliga råd om fallet Sinthu.tisdag 20/11 15:45