Efter brofel på Nockebybron är det följdförseningar i busstrafiken. Foto: Jonas Månsson

Kraftiga bussförseningar efter tidigare brofel

Efter ett tidigare fel på Nockebybron i morse är det fortfarande kraftiga följdförseningar på samtliga busslinjer till och från Brommaplan.

  • Publicerad 09:28, 24 jan 2018

Trafiken är nu åter igång efter att Nockebybron tidigare varit avstäng under morgonen på grund av att den inte gick att fälla ner.

LÄS ÄVEN: Nockebybron har fastnat uppfälld

Men för dem som vill ta bussen till eller från Brommaplan och Ekerö är det fortfarande struligt.

– Bron är fixad nu men det är fortfarande kraftiga följdförseningar, säger Jesper Pettersson, på SL:s presstjänst.

När kan trafiken rulla på som vanligt igen?

– Jag vet inte men snart är ju rusningstrafiken över så då blir det ju också lite lugnare.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Så ska utemiljön kring Åkis bli bättre

✓Mindre buskage ✓Bättre belysning ✓Fler papperskorgar I måndags gick en trygghetsvandring av stapeln i området runt Åkermyntan och Smedshagen. Klottret såg ut att ha minskat, men det finns saker som behöver bli bättre.onsdag 23/5 16:28

Brommaföräldrar vill få fler att nattvandra

Samlades på Äppelviksskolan efter flera rån Oron för ungdomars trygghet har ökat kraftigt i Bromma den senaste tiden. Därför bjöd Äppelviksskolans föräldraförening in föräldrar från Brommas högstadieskolor till ett möte för att locka fler till...onsdag 23/5 16:27