VÄNTAN. Resenärer vittnar om upp till 15 minuters väntan. Foto: Andreas Jennische

Kraftiga förseningar i busstrafiken

Busstrafiken i innerstan har drabbats av stora förseningar på fredagseftermiddagen. Enligt SL har köer och oregelbunden trafik orsakat både stopp inställda avgångar.

  • Publicerad 17:24, 3 nov 2017

Trafiktrycket har under fredagseftermiddagen och kvällen varit tungt i Stockholm. I innerstan har det resulterat i både stopp och förseningar i busstrafiken.

Enligt SL är linje 77 helt inställd på grund av köer. Och på övriga linjer råder det “kraftiga förseningar och oregelbunden trafik”, uppger SL på sin hemsida.

Enligt SL:s pressjour har inga särskilda hinder eller störningar rapporterats in. Snarare handlar det "fredagstrafik" i rusningstid.

-- Jag har inga besked om extra ordinära störningar. Snarare är det fredag eftermiddag och det räcker med ganska små störningar för att det ska få stora effekter, säger Henrik Palmér vid SL:s pressjour.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.