IK Tellus överraskade alla i fredags. Foto: Kenta Jönsson

Kransenlaget segrade mot storklubben

IK Tellus gör sin andra säsong i Elitserien i bandy. Den lilla kvartersklubben överraskade i fredags alla när man lyckades vinna med 3-2 på bortaplan mot storklubben Villa Lidköping.

  • Publicerad 15:16, 28 nov 2017

Laget kom till Lidköping med sex inspelade poäng och en klart godkänd inledning av säsongen i ryggen. Men att de skulle rå på topplaget Villa Lidköping trodde nog ingen. Inte ens de själva.

– Vi sa att vi skulle gå ut och göra det tufft för Villa och stänga till ytorna, göra det svårt för dem och jobba järnet. Sedan blev det så här, säger målskytten Elias Engholm till Bandypuls.

I den 55:e matchminuten gick Villa Lidköping upp till 2-0 men Tellus lyckades alltså vända matchen till seger efter mål av nämnde Elias Engholm, Markus Enander och Jonas Enander

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Närmast för Tellus väntar en hemmamatch mot seriejumbon Tillberga på onsdag 28 november följt av Stockholmsderbyt mot Hammarby på lördag 2 december.
 
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Karin Ernlund (C): "Stoppa varje onödig regel för byggande"

Nyheter C-toppen i stor intervju inför Stockholmsvalet Inför valet träffar vi alla förstanamn i partierna som vill vinna makten i Stockholm. Det här är Karin Ernlunds och Centerpartiets främsta mål efter valet.lördag 21/7 9:05

Här är parkerna där du får dricka alkohol

Nyheter LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43