Trafikolycka. En lastbil och personbil krockade under tisdagsmorgonen. Foto: Charlotte Årling

Krock på E18 - långa köer

Strax före åtta på tisdagsmorgonen krockade en lastbil och en personbil på E18 efter Roslags Näsby. På grund av detta har långa köer uppstått.

  • Publicerad 08:41, 16 okt 2018

En trafikolycka på E18 Norrtäljevägen har skett under morgonen. Klockan 07.55 fick polisen larm om att två bilar kolliderat.

Krocken ska ha skett efter påfarten Roslags Näsby in mot stan, och åtminstone höger körfält och kanske ett till är påverkade av detta uppger P4 Stockholm.

– Det är en lastbil och en personbil som har krockat i riktningen in mot stan, säger Per Fahlström, presskontakt på polisens ledningscentral.

Enligt honom framgår det inte om det blivit några personskador. Långa köer har uppstått och startar redan vid Arninge.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Föräldrar köar till populära friskolan- redan när barnen föds

Nyheter ”Vet att det är hård konkurrens om platserna” I början av nästa år väntar skolval i alla kommuner i Sverige. I Täby har en del föräldrar redan börjat tänka på valet – flera år innan barnen ens är i skolåldern.fredag 16/11 16:44

Hélène sjunger in julen – i duett med Sissel Kyrkjebø

Nyheter Blev utvald Av 250 anmälda valdes Vallentunabon Hélène Eidsheim Westlund ut. Nu ska hon sjunga duett på en julkonsert i Filadelfiakyrkan.fredag 16/11 15:30