Trafikolycka. En lastbil och personbil krockade under tisdagsmorgonen. Foto: Charlotte Årling

Krock på E18 - långa köer

Strax före åtta på tisdagsmorgonen krockade en lastbil och en personbil på E18 efter Roslags Näsby. På grund av detta har långa köer uppstått.

  • Publicerad 08:41, 16 okt 2018

En trafikolycka på E18 Norrtäljevägen har skett under morgonen. Klockan 07.55 fick polisen larm om att två bilar kolliderat.

Krocken ska ha skett efter påfarten Roslags Näsby in mot stan, och åtminstone höger körfält och kanske ett till är påverkade av detta uppger P4 Stockholm.

– Det är en lastbil och en personbil som har krockat i riktningen in mot stan, säger Per Fahlström, presskontakt på polisens ledningscentral.

Enligt honom framgår det inte om det blivit några personskador. Långa köer har uppstått och startar redan vid Arninge.

Kul sommarläger för unga i kommunen

Nyheter ✓Kanot ✓Lajv ✓Fiske Sommaren närmar sig med stormsteg och nu är det blivit dags för alla föräldrar i Täby att söka sommarlovsläger till sina barn och ungdomar.onsdag 24/4 12:09

Bilist smet efter krock med motorcykel i Täby

Nyheter ✓MC-föraren fördes till sjukhus ✓Polisen: "Riktigt fult gjort" Klockan 15.22 igår, tisdag, fick polisen larm om att en motorcykel och en bil hade krockat på Skålhamravägen i Täby. Bilisten, som körde en mörk Volvo, avvek från olycksplatsen.onsdag 24/4 9:29