TILL SALU. Kacha Dining, som ligger i det nästintill tomma huset på Fleminggatan, är till salu. Foto: Maja Brand

Krog i ödehus på Kungsholmen till salu

Enda hyresgästen i fastigheten. Nu är thaikrogen i ödehuset på Fleminggatan till salu.

  • Publicerad 13:32, 19 okt 2018

I flera år har fastigheten på Fleminggatan stått så gott som tom, vilket fått många Kungsholmsbor att undra varför och vad som ska hända med fastigheten. Enda hyresgästen på länge har varit thaikrogen Kacha thai dining, och nu är den till salu.

SPECIAL: Ödehuset mitt på Kungsholmen – en olöst gåta

Enligt annonsen en ”väl fungerande” krog med ”bra kassor utan för mycket insats". Inget om själva fastigheten eller ens gatan nämns i annonsen men mäklaren berättar att de har en del intressenter och att de har fått en del frågor om huset.

– Det är det, men vi har svarat med den informationen som vi har fått, att det har varit någon form av tvist med ombyggnaden som ska vara löst och att huset ska börja fräschas upp. Men oavsett det så fungerar thairestaurangen utan problem, säger Naresh Sharma på NMK företagsmäklare som sköter försäljningen av verksamheten.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Enligt honom måste en ny köpare godkännas av fastighetsägaren eftersom hyresavtalet måste överlåtas men det ska inte vara problem eftersom de ”bara presenterar seriöst folk”. Och att hitta en köpare lär inte bli svårt heller spår han.

Så är något på väg att hända med huset? Nej. Enligt fastighetsägaren rustas huset med jämna mellanrum men finns inga nya stora planer utan ”det står bra där det står” låter han hälsa och ber att få återkomma när det ändras.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Stor rivning föreslås i City

Nyheter Nu avgörs striden om omstridda bygget Trots kritik från länsstyrelsen. Nu ska staden klubba planerna på att riva Passagenhusen i City och bygga ett nytt niovåningshus.onsdag 21/11 7:00

"Jag hade handen på Eddie Vedders kuk lite för länge"

Nyheter Kändisfotografen från Söderort om rockvärldens största svin I tre decennier har han fotograferat rocken och dess kändisar i Stockholm. Nu släpper han boken "Let there be rock" med personliga favoriter, många som aldrig publicerats förr. Johan Bergmark...tisdag 20/11 20:00