TILL SALU. Kacha Dining, som ligger i det nästintill tomma huset på Fleminggatan, är till salu. Foto: Maja Brand

Krog i ödehus på Kungsholmen till salu

Enda hyresgästen i fastigheten. Nu är thaikrogen i ödehuset på Fleminggatan till salu.

  • Publicerad 13:32, 19 okt 2018

I flera år har fastigheten på Fleminggatan stått så gott som tom, vilket fått många Kungsholmsbor att undra varför och vad som ska hända med fastigheten. Enda hyresgästen på länge har varit thaikrogen Kacha thai dining, och nu är den till salu.

SPECIAL: Ödehuset mitt på Kungsholmen – en olöst gåta

Enligt annonsen en ”väl fungerande” krog med ”bra kassor utan för mycket insats". Inget om själva fastigheten eller ens gatan nämns i annonsen men mäklaren berättar att de har en del intressenter och att de har fått en del frågor om huset.

– Det är det, men vi har svarat med den informationen som vi har fått, att det har varit någon form av tvist med ombyggnaden som ska vara löst och att huset ska börja fräschas upp. Men oavsett det så fungerar thairestaurangen utan problem, säger Naresh Sharma på NMK företagsmäklare som sköter försäljningen av verksamheten.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Enligt honom måste en ny köpare godkännas av fastighetsägaren eftersom hyresavtalet måste överlåtas men det ska inte vara problem eftersom de ”bara presenterar seriöst folk”. Och att hitta en köpare lär inte bli svårt heller spår han.

Så är något på väg att hända med huset? Nej. Enligt fastighetsägaren rustas huset med jämna mellanrum men finns inga nya stora planer utan ”det står bra där det står” låter han hälsa och ber att få återkomma när det ändras.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.