KUNGEN. Carl XVI Gustaf besöker Sundbyberg.

Kungen kommer till Sundbyberg

Det blir finbesök i Sundbyberg den 18 januari. Kung Carl XVI Gustaf gör en visit i samband med ett statsbesök från Island.

  • Publicerad 16:21, 12 jan 2018

Mellan den 17 och 19 januari kommer Islands president Gudni Johannesson och landets utrikesminister Gudlaugur Thor Thordarsson att besöka Stockholm och Uppsala under ett statsbesök. Kungen kommer också närvara under Islandsbesöket.

I Sundbyberg den 18 januari kommer Islands ledare och kungen att besöka projektet Strandparken, de miljöprisade flerbostadshusen byggda i massivt trä som ritats av arkitekten Gert Wingårdh. Bostadsminister Peter Eriksson (Mp) deltar också.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ingen prognos för när Stockholm City kan öppna

Nyheter Rulltrappskaoset: ✓Okänd lagerstatus på reservdelar ✓Hela stationen fortsatt stängd Efter rulltrappshaveriet i Citybanan i förra veckan är station Stockholm City fortfarande stängd och ingen prognos finns för när den kan öppna. Stockholm Odenplan öppnade i morse efter att alla utom...måndag 16/7 12:10