Utomhusgymmet i Eriksdal på Söder. Så vill en förslagsställare ha det i Rålambshovsparken. Foto: Agnes Stuber

Kungsholmsbons idé: Ett gym i trä

En person boende på Kungsholmen skriver i ett medborgarförslag att utegymmet i Rålambshovsparken borde förbättras och expanderas.

  • Publicerad 16:20, 1 feb 2018

”Det nuvarande gymmet är undermåligt med maskiner som är svåra att förstå sig på eller alldeles för svåra att använda. Och samtliga gym på Kungsholmen är dessutom likadana. De står oftast tomma eller används som lekplats av barn” skriver personen i sitt förslag.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

I stället önskar hen sig ett gym i trä, likt det som finns intill Eriksdalsbadet på Södermalm. Förslaget kommer nu att beredas av stadsdelsförvaltningen och förmodligen få ett svar på stadsdelsnämndens sammanträde i mars.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De fixar fotboll för alla i Stadshagen

Nyheter Nybildad förening satsar på Kungsholmens unga Gratis spontanfotboll – för alla unga – på lördagskvällarna. Nybildade föreningen Kungsholmens Folkfotboll vill erbjuda ungdomar något att göra.onsdag 23/5 18:30

Limiterad lyxtoffel såld på Vasagatan

Nyheter "Fantastiskt att vi sålt den" Nästan 3000 kronor. Det får man betala om man vill bli ägare till en klassisk skobutiks "egna Rolls-Royce". Ett par... tofflor.onsdag 23/5 17:29